background img
banner
banner

Πνιγμός 53χρονου Αιγιώτη στην Αλυκή

ΗΤΑΝ ΠΑΤΕΡΑΣ ΕΝΟΣ 11ΧΡΟΝΟΥ ΚΟΡΙΤΣΙΟΥ…

Νεκρός εντοπίστηκε στις 8.00 το βράδυ στην θαλάσσια περιοχή της Αλυκής, ένας 53χρονος Αιγιώτης ο οποίος αγνοείτο από χθες. Ο άτυχος άνδρας, πατέρας ενός κοριτσιού 11 ετών, είχε φύγει στις 10.00 το βράδυ της Πέμπτης από το σπίτι του για να πάει για ψάρεμα, ωστόσο δεν γύρισε…

Πρόκειται για τον Ο.Σ. του Χ. ο οποίος συνήθιζε να ψαρεύει από την ακτή στο ύψος της σταφιδαποθήκης που προσφάτως φιλοξένησε τα «Πριμαρόλια» στην παραλία Αιγίου. Η σύζυγός του διαπίστωσε τη νύχτα αλλά και το πρωί πως ο άντρας της δεν επέστρεψε και δήλωσε την εξαφάνισή του στην Αστυνομία και το Λιμενικό Τμήμα Αιγίου. Μάλιστα, εξέφρασε την ελπίδα ότι μπορεί να επιστρέψει καθώς και στο παρελθόν είχε φύγει και είχε διαμείνει σε φίλο του.

Όσο οι ώρες περνούσαν όμως εντάθηκε και η ανησυχία. Υπήρξε έτσι κινητοποίηση για τον εντοπισμό του, σε ξηρά και θάλασσα. Στις 3.00 το μεσημέρι οι έρευνες συνεχίστηκαν από θαλάσσης με το σκάφος του Λιμενικού, για τα εντοπιστεί τελικώς πνιγμένος στην περιοχή του Αγ. Νικολάου στην Αλυκή, από μέλη της Εθελοντικής Ομάδας «Αχαιοί».

Από τις αρχές διερευνούνται τα αίτια του συμβάντος, ωστόσο απομακρύνεται το ενδεχόμενο ατυχήματος…


Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr