background img
banner
banner

Πίτα με 700 και πλέον άτομα!

ΕΚΟΨΕ ΤΟ ΚΑΠΗ ΣΤΟΝ ΠΟΛΥΧΩΡΟ «ΟΝΕΙΡΟ»

Καλή διάθεση, εγκάρδιες ευχές και ένα αστείρευτο κέφι από την πλευρά των μελών του, χαρακτήρισαν την εκδήλωση για την κοπή πίτας του ΚΑΠΗ Αιγίου, που πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Κυριακής στον πολυχώρο «Όνειρο» στη Μυρτιά Αιγίου. Περίπου 700 (!) άτομα έφαγαν, ήπιαν και χόρεψαν… μετρώντας αξέχαστες στιγμές σε μία εκδήλωση που όχι μόνο είναι θεσμός αλλά κάθε χρόνο γίνεται καλύτερη!

Οι διοργανώτριες Γεωργία Παπακωνσταντίνου, Δήμητρα Σπυροπούλου, Θεοδώρα Σάττα και Αλεξάνδρα Μπούνια με την βοήθεια βέβαια του προέδρου του ΝΠΔΔ Παναγιώτη Ανδριόπουλου, είχαν δώσει μεγάλη βαρύτητα στη διοργάνωση και αυτό φάνηκε στην εκδήλωση που διήρκεσε αρκετές ώρες με τον κόσμο να παραμένει και να μην… εγκαταλείπει την πίστα. Σημειώνεται ότι υπήρξε ζωντανή μουσική από πατρινό σχήμα καλλιτεχνών.

Παραβρέθηκαν ο βουλευτής Αχαΐας Άγγελος Τσιγκρής, εκπρόσωπος της βουλευτή Χριστίνας Αλεξοπούλου, ο δήμαρχος Αιγιαλείας Δημήτρης Καλογερόπουλος, οι αντιδήμαρχοι Δημήτρης Καλαμίδας και Νίκος Καραΐσκος, ο πρόεδρος και ο αντιπρόεδρος του Νομικού Προσώπου Παναγιώτης Ανδριόπουλος και Γιώργος Φραγκονικολόπουλος αντίστοιχα κ.ά.
Η πίτα ήταν μία προσφορά των αρτοποιείων «Κουτρόπουλου» και το δώρο για το φλουρί που το κέρδισε μέλος του ΚΑΠΗ, αντιστοιχούσε σε δώρο από την ομάδα βοηθείας του Κέντρου. Άπαντες ευχήθηκαν και του χρόνου!


Κατηγορίες Άρθρου
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr