background img
banner
banner

Επίσκεψη του Μητροπολίτη στο 9ο Δημοτικό Σχολείο

ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΕΟΡΤΑΖΑΝ ΟΙ ΑΓΙΟΙ ΤΩΝ ΓΡΑΜΜΑΤΩΝ!

Την Πέμπτη 30 Ιανουαρίου, εορτή των Τριών Ιεραρχών, κατόπιν προσκλήσεως του Διευθυντή του 9ου Δημοτικού Σχολείου Αιγίου Κωνσταντίνου Μπούνια, επισκέφθηκε το Σχολείο ο Μητροπολίτης Καλαβρύτων κι Αιγιαλείας κ. Ιερώνυμος, συνοδευόμενος από τον Πρωτοσύγκελο της Ιεράς Μητροπόλεως π. Ιωακείμ Βενιανάκη και τον διάκονο π. Σπυρίδωνα Αλεξόπουλο.
Στην είσοδο του Σχολείου υποδέχθηκε τον Μητροπολίτη ο Διευθυντής, τον συνόδευσε στο Γραφείο του και στο Γραφείο του Συλλόγου Διδασκόντων, όπου παρουσίασε τους εκπαιδευτικούς και του προσέφερε, ως δώρο και ανάμνηση της επισκέψεώς του στο Σχολείο, μια εικόνα του Αγίου Ιερώνυμου, ευχόμενος, εκ μέρους όλου του προσωπικού του Σχολείου, «ο Κύριος να χαρίζει στον Πνευματικό μας Πατέρα υγεία κι επιτυχία στο έργο του», όπως τονίζεται σε δελτίο Τύπου του σχολείου.

Ανταποδίδοντας, ο Μητροπολίτης προσέφερε μια εικόνα της Παναγίας της Μεγαλοσπηλαιώτισσας, ευλογώντας το προσωπικό του Σχολείου για το σπουδαίο έργο που επιτελούν και συνομίλησε με εκπαιδευτικούς και μέλη του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων για επίκαιρα θέματα, ενθυμούμενος τη φοίτησή του στο παλαιό 9ο Δημοτικό Σχολείο και τους δασκάλους του.
Στη συνέχεια απευθύνθηκε στους/στις μαθητές/-τριες με λόγια απλά και σαφή, μεστά όμως περιεχομένου και αγάπης.

Η επίσκεψή του ενίσχυσε την πνευματική δυναμική της ημέρας

Η παρουσία του την ημέρα που εορτάζουν οι προστάτες των Γραμμάτων, ενίσχυσε την πνευματική δυναμική της ημέρας, εντάσσοντας σε αυτήν τις προσωπικές του σκέψεις για τη σημαντικότητα της εορτής. Αποχώρησε αφήνοντας σε όλους ως πατρική ευλογία ένα μικρό ενθύμιο.

Ο Διευθυντής και ο Σύλλογος Διδασκόντων του Σχολείου, μέσω της ανακοίνωσής τους, ευχαριστούν θερμά τον κ. Ιερώνυμο και τους σεβαστούς Πατέρες που τον συνόδευσαν.


Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr