background img
banner
banner

Κανονικά το αποψινό πάρτι και η τελετή λήξης την Κυριακή στην Αιγείρα

Έπειτα από συνάντηση που πραγματοποιήθηκε με τους αρχηγούς των γκρουπ και ύστερα από έκτακτο συμβούλιο των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου του Πολιτιστικού Συλλόγου Αιγείρας, λόγω των απρόσμενων εξελίξεων που αφορούν την ακύρωση των καρναβαλικών εκδηλώσεων εξαιτίας της έξαρσης του ιού, το Δ.Σ. αποφάσισε υπεύθυνα την ακύρωση της καρναβαλικής παρέλασης σύμφωνα με τις επίσημες ανακοινώσεις του Υπουργείου Υγείας.

Ωστόσο το καθιερωμένο πάρτι του Συλλόγου στο Πυθάρι θα πραγματοποιηθεί κανονικά σήμερα όπως και το προγραμματισμένο live και η τελετή λήξης την Κυριακή, με ώρα έναρξης 17:00, στον ιδιωτικό προαύλιο χώρο του πολιτιστικού συλλόγου Αιγείρας, ο οποίος προχωρά σε αυτή την ενέργεια όντας βέβαιος και ενήμερος πως δεν συντρέχει κανένας κίνδυνος και μας καλεί υπεύθυνα να διασκεδάσουμε και να κλείσουμε μαζί την καρναβαλική περίοδο, όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του.

Η εκδήλωση της Κυριακής θα περιλαμβάνει το κάψιμο του βασιλιά καρνάβαλου, βεγγαλικά, απονομές βραβείων στα γκρουπ, live μουσική από τους «Walkman The Band», φαγητό, ποτό και κυρίως την καλύτερη μας διάθεση! Τέλος θα υπάρχει μια είσοδος των 2 ευρώ για την οικονομική ενίσχυση του συλλόγου λόγω της απρόσμενης έκβασης των γεγονότων.


Διαβάστε περισσότερα:
· ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr