background img
banner
banner

Στόχος η Αιγιάλεια να μετατραπεί σε… πράσινο δήμο

ΣΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΜΕ ΤΑ ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ ΟΧΗΜΑΤΑ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ

Στο πλαίσιο του προγραμματισμού για την αναβάθμιση και τον εκσυγχρονισμό των οχημάτων αποκομιδής και μεταφοράς προσωπικού του δήμου Αιγιαλείας, εκπρόσωποι του δήμου, την περασμένη Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου βρέθηκαν στο Ζάππειο Μέγαρο όπου πραγματοποιήθηκε η έκθεση AUTOMOTIVE SOLUTIONS LTD με αντικείμενο τα Ηλεκτρικά Οχήματα.
Συγκεκριμένα, από τον δήμο Αιγιαλείας συμμετείχαν ο αντιδήμαρχος Καθαριότητας Νίκος Καραΐσκος, ο εντεταλμένος σύμβουλος ανάπτυξης και πρόεδρος του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Αιγίου Βασίλης Χριστόπουλος καθώς και ο Θεοφάνης Ραμπαβίλας, αντιπρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Αιγίου.

Ενημερώθηκαν για τα πλεονεκτήματα της ηλεκτροκίνησης στα οχήματα σε σχέση με τις συμβατικές τεχνολογίες, όπως πολύ χαμηλό κόστος συντήρησης ελαχιστοποίηση του κόστους κίνησης και τον υψηλό δείκτη ασφαλείας για το προσωπικό. Όπως τόνισαν, ΄΄στόχος μας είναι δήμος Αιγιαλείας να μετατραπεί σταδιακά σε ένα καινοτόμο πράσινο δήμο με μηδενικό περιβαλλοντικό αποτύπωμα που θα παρέχει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες στο πολίτη΄΄.


Κατηγορίες Άρθρου
ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr