background img
banner
banner

Δεν θα γίνουν Τετάρτη και Πέμπτη οι επισκέψεις από επόπτη και σύμβουλο υγιεινής

ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ – ΚΑΝΟΝΙΚΑ Η ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗ ΠΕΜΠΤΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

Η εξέλιξη της επιδημίας του νέου κορωνοϊού μεταβάλλει συνεχώς τα δεδομένα. Στο πλαίσιο αυτό από πλευράς της Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Αιγιαλείας, αποφασίστηκε η αλλαγή του σχεδιασμού στα προληπτικά μέτρα που είχαν προγραμματιστεί. Σε ανακοίνωσή του, απευθυνόμενος στους διευθυντές των σχολείων, ο πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Αιγιαλείας Γρηγόρης Τριανταφυλλόπουλος, επισημαίνει: ΄΄Οι ενημερωτικές επισκέψεις από εξειδικευμένο και πιστοποιημένο προσωπικό (επόπτη υγείας και σύμβουλο υγιεινής) στις σχολικές μονάδες αρμοδιότητάς μας που είχε προγραμματιστεί για το διήμερο Τρίτη 17/3 και Τετάρτη 18/3, θα μεταφερθεί για το μέλλον σε χρόνο που θα έχει παρουσιαστεί ύφεση της επιδημίας και ενόψει της λειτουργίας των σχολικών μονάδων.

Παρά τον περιορισμένο αριθμό όσων θα συμμετείχαν από την κάθε σχολική μονάδα -δ/ντης σχολείου, εργαζόμενες στην καθαριότητα, υπεύθυνος κυλικείου και σχολικός φύλακας- προκειμένου να αποφύγουμε συγχρωτισμό σε αυτή τη φάση κρίθηκε αναγκαία η μεταφορά της ενημέρωσης σε πιο γόνιμο και ουσιαστικό χρόνο, ενόψει της λειτουργίας των σχολείων΄΄. Αντίθετα –κάνει γνωστό – θα πραγματοποιηθεί κανονικά το διήμερο Πέμπτη 19/3 και Παρασκευή 20/3 η εκτεταμένη απολύμανση στο σύνολο των σχολικών μονάδων σύμφωνα με τον προγραμματισμό. Επιπλέον, εκ μέρους της Σχολικής Επιτροπής, ευχαριστεί, για άλλη μια φορά, τους διευθυντές των σχολικών μονάδων για την άψογη συνεργασία τους και τον συντονισμό σε όλες τους τις ενέργειες, όπως απεδείχθη και κατά την πρώτη φάση των προληπτικών μέτρων (απεντόμωση-μυοκτονία).

΄΄Σε αυτές τις ώρες ευθύνης καλούμαστε όλοι με σοβαρότητα να αντιμετωπίσουμε μία πρωτόγνωρη δυσμενή κατάσταση για την κοινωνία μας, την εκπαιδευτική και μαθητική κοινότητα΄΄, καταλήγει ο πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής.


Διαβάστε περισσότερα:
· · ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr