background img
banner
banner

ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ: «Δεν μας ταιριάζει ο ρόλος του αποκλεισμού»…

Μετά τον Φαρμακευτικό Σύλλογο και ο Εμπορικός Σύλλογος Αιγιαλείας εκφράζει δυσαρέσκεια γιατί δεν εκλήθη στη σύσκεψη που συγκάλεσε ο δήμος Αιγιαλείας για τον κορωνοϊό, το μεσημέρι της περασμένης Δευτέρας. Η διοικητική επιτροπή του Συλλόγου διατυπώνει την αντίρρησή της για τον τρόπο ενημέρωσης των κοινωνικών φορέων για την πανδημία…

Ενημερώνει δε τον δήμο πως σαν πρωτοβάθμιο συνδικαλιστικό όργανο των εμπόρων που εκπροσωπεί εκατοντάδες καταστήματα της Αιγιάλειας, είναι στην πρώτη γραμμή των προβλημάτων των εμπορικών επιχειρήσεων και το κυριότερο χωρίς να έχουν ειδικές ιατρικές γνώσεις βρίσκονται οι ίδιοι, το προσωπικό τους και οι πελάτες τους ανενημέρωτοι, μπροστά σε μια τέτοια πανδημία.

΄΄Έχουμε στείλει ήδη από τις 5 Μαρτίου ενημερωτικά υπομνήματα (από την Πολιτική Προστασία) σε όλα τα μέλη του Εμπορικού Συλλόγου και τα ΜΜΕ με μέτρα πρόληψης κατά της λοίμωξης για την αποφυγή πανικού προς τους εμπόρους, τους εργαζόμενους και τους καταναλωτές, αλλά και υπομνήματα σε εσάς προσωπικά για μέτρα ελάφρυνσης για τα καταστήματα του δήμου μας. Πιστεύουμε  πως ο ιστορικότερος και μεγαλύτερος σύλλογος της περιοχής δεν θα έπρεπε να απέχει  από συνεδριάσεις με τους αρμόδιους φορείς ειδικά σε θέματα υψίστης ανάγκης και ασφάλειας για την προστασία της υγείας των εκατοντάδων μελών και των οικογενειών μας΄΄, αναφέρει η διοικητική επιτροπή του Συλλόγου.

Παράλληλα, τονίζει: ΄΄Δεν μας ταιριάζει ο ρόλος του αποκλεισμού σε καμία περίπτωση! Εάν έγινε λόγω λάθους ή παράλειψης σας ενημερώνουμε ότι ο Εμπορικός Εισαγωγικός και Επιχειρηματικός Σύλλογος θα είναι πάντα στην πρώτη γραμμή των προβλημάτων και θα προασπίζει με όλους τους νόμιμους τρόπους το εμπόριο και την επιχειρηματικότητα από οποιονδήποτε και οτιδήποτε μπορεί να εμποδίζει την εύρυθμη λειτουργία τους! Κλείνοντας θέλουμε να γνωρίζετε ότι είτε μας ζητήθηκε είτε όχι, πέρα από μικροπολιτικές που δεν μας ταιριάζουν, συντασσόμαστε ανεξαιρέτως στο πλευρό όλων όσων θέλουν, αγωνιούν και αποσκοπούν στο κοινό καλό του Δήμου μας!΄΄.


Διαβάστε περισσότερα:
· ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr