background img
banner
banner

Σε περιοχές της Δ.Ε. Διακοπτού συνεχίστηκε η απολύμανση

ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ

Ο δήμος Αιγιαλείας, στο πλαίσιο της προστασίας του πληθυσμού από την εξάπλωση του κορωνοϊού, προχώρησε και χθες σε εργασίες απολύμανσης δημόσιων χώρων και χώρων μεγάλων συναθροίσεων, δημοτικών κτιρίων, πεζοδρομίων κ.ά. Με φροντίδες της Υπηρεσίας Καθαριότητας του Δήμου, ήδη την Τετάρτη, όπως έγινε γνωστό από τo protionline.gr, πραγματοποιήθηκαν απολυμάνσεις σε κεντρικές πλατείες, οδούς και δημοτικά κτίρια στο κέντρο του Αιγίου, καθώς και σε γραφεία που στεγάζουν δημοτικές υπηρεσίες.

Η διαδικασία συνεχίστηκε χθες με απόλυτη επιτυχία σε Διακοπτό, Ελαιώνα και άλλες περιοχές της Δ.Ε. Διακοπτού, ενώ σήμερα Παρασκευή 20 Μαρτίου μεταφέρεται σε Ακράτα και Αιγείρα. Μεθαύριο Κυριακή στον χώρο της λαϊκής αγοράς στο Αίγιο και τη Δευτέρα 23 Μαρτίου σε Σελιανίτικα, Καμάρες και Ροδοδάφνη. Οι εργασίες απολύμανσης θα επαναληφθούν σε διάφορα σημεία και κτίρια, ανάλογα με τις ανάγκες που διαρκώς καταγράφονται και αξιολογούνται.

Τονίζεται πως για την απολύμανση αξιοποιούνται υλικά φιλικά προς το περιβάλλον, εγκεκριμένα και καθ’ υπόδειξιν του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας.

Απολύμανση στους χώρους δικαιοδοσίας του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Αιγιαλείας

Εξάλλου, στο πλαίσιο προστασίας των εργαζομένων και των συναλλασσομένων και με γνώμονα τη διασφάλιση της δημόσιας υγείας, η διοίκηση του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Αιγιαλείας, με μέριμνα του δήμου, πραγματοποίησε την Τετάρτη το απόγευμα απολύμανση των χωρών δικαιοδοσίας του και συγκεκριμένα στους χώρους των γραφείων του Φορέα, στους χώρους υγιεινής και στους υπόλοιπους χώρους χρήσης σε παλιό και νέο λιμάνι.


Διαβάστε περισσότερα:
· · · · · · · ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr