background img
banner
banner

ΠΟΔΗΛΑΣΙΑ: Αν λήξουν 30 Απριλίου τα μέτρα προστασίας θα γίνει κανονικά η ανάβαση Φτέρης

Η παγκόσμια κρίση που επικρατεί γύρω από το θέμα του κορωνοϊού δεν γινόταν να αφήσει ανεπηρέαστο φυσικά και τον χώρο της ποδηλασίας, με την Ελληνική Ομοσπονδία να έχει ανακοινώσει μέχρι τέλος Απριλίου αναβολή των αγώνων.

Η ΕΟΠ έχει αποστείλει αρκετό καιρό πριν την παρακάτω Ανακοίνωση προς τα Σωματεία – Μέλη της ΕΟΠ και στις Ενώσεις και Τοπικές Επιτροπές.

‘‘Στα πλαίσια εφαρμογής του Νόμου, σχετικά με τα μέτρα προστασίας από την πανδημία του κορωνοϊού, το Διοικητικό Συμβούλιο της Ε.Ο.Π. αποφάσισε την αναβολή όλων των προγραμματισμένων αγώνων (διασυλλογικών, τοπικών & πανελλήνιων πρωταθλημάτων) που περιλαμβάνονται στο αγωνιστικό πρόγραμμα, καθώς επίσης και την αναστολή λειτουργίας των εθνικών ομάδων, μέχρι τις 30/4/2020.’’

Θυμίζουμε, ότι στις 3 Μαΐου ο Ποδηλατικός Όμιλος Αιγίου “Διαγόρας”, έχει προγραμματίσει την Ανάβαση Φτέρης και αν λήξει η καραντίνα τέλη Απριλίου (κάτι που πάντως θεωρείται μάλλον απίθανο) θα γίνει ο αγώνας κανονικά. Σε αντίθετη περίπτωση η αναβολή θα πάρει περαιτέρω παράταση.

Να σημειώσουμε, ότι στις αρχές Μαρτίου και πριν ξεσπάσει η πανδημία του κορωνοϊού, σε συνάντηση που είχαν μέλη της διοίκησης του Διαγόρα με τον Δήμαρχο Αιγιαλείας Δημήτρη Καλογερόπουλο και τον Γενικό Γραμματέα του Δήμου Γιώργο Ρούσσο, συζητήθηκαν θέματα που αφορούν τόσο στην αγωνιστική ποδηλασία όσο και στην ανάπτυξη του αθλήματος στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου.


Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr