background img
banner
banner

Στον ‘Ηφαιστο/Αχιλλέα ο Κώστας Κεφαλάς!

Σούπερ μεταγραφή για τον Ήφαιστο/Αχιλλέα Αιγιάλειας που απέκτησε τον πολύπειρο Κώστα Κεφαλά “ταράζοντας” τα νερά της Α1 ΕΣΚΑ-Η. Ο 39χρονος γκαρντ (7/4/1981) επιστρέφει για τρίτη φορά στο Αίγιο αφού όπως είναι γνωστό αγωνίστηκε σε δύο διαφορετικές περιόδους και για πέντε συνολικά χρόνια στον Κεραυνό Αιγίου.

Ξεκίνησε από τις ακαδημίες του Διαγόρα Βέλου και στα 14 πήρε το πρώτο του πρωτάθλημα παίζοντας ήδη στην ανδρική ομάδα! Στα 15 του ο Ολυμπιακός είναι εκείνος που θα τον ανακαλύψει και θα τον διεκδικήσει, η ΑΕΚ ωστόσο είναι η ομάδα που θα τον “ντύσει” στα χρώματά της για τα επόμενα 3 χρόνια.

Η συμμετοχή στην Εθνική Εφήβων το 1998 έρχεται σαν φυσική συνέπεια και θα ακολουθήσουν 9 ακόμη ομάδες μέχρι τον ΚΑΟ Κορίνθου που έπαιζε μέχρι πρόσφατα (σε όλες με το νούμερο 9)! Πανελευσινιακός , Ιωνικός Νίκαιας, Δάφνη, Κολοσσός Ρόδου, Ξάνθη, Κεραυνός Αιγίου (Α2), ΝΗΑΡ ΗΣΤ, ΕΑ Πατρών, Ψυχικό, Κεραυνός Αιγίου εκ νέου, ΚΑΟ Κορίνθου και τώρα ο Ήφαιστος/Αχιλλέας!

Στην Κόρινθο ήταν από τους μεγάλους πρωταγωνιστές τόσο στην άνοδό της στην Β Εθνική όσο και στην παραμονή της σε αυτή. Στον Ήφαιστο/Αχιλλέα θα είναι παράλληλα και προπονητής στις ακαδημίες.

“Μίλησα με τον πρόεδρο και μου έδωσε να καταλάβω ότι μπορούμε να κάνουμε κάτι καλό και με την ομάδα και με τις ακαδημίες. Ο κ. Γιαννόπουλος είναι φερέγγυος, έχει σημαντική διαδρομή στο χώρο του μπάσκετ και κάνει μεγάλη προσπάθεια τα τελευταία χρόνια στον Ήφαιστο/Αχιλλέα. Ιδιαίτερα το κομμάτι των ακαδημιών, είναι κάτι που αγαπώ ιδιαίτερα, μου αρέσει να δουλεύω με μικρά παιδιά και με τη βοήθεια και της Τασίας Βλαχοπούλου που θα είναι νέο μέλος στην ομάδα, πιστεύω ότι θα βγεί κάτι καλό”, τόνισε στις πρώτες του δηλώσεις στο protionline.gr ο Κώστας Κεφαλάς.


Διαβάστε περισσότερα:
· ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr