background img
banner
banner

“Ασημένιος” Πανελληνιονίκης ο Σκαπετοράχης της Φιλαθλητικής!

Σε ένα από τα πιό δύσκολα αγωνίσματα του Στίβου, στο ”ΕΞΑΘΛΟ” ( 100μ. ΕΜΠ. – ΜΗΚΟΣ – ΣΦΑΙΡΟΒΟΛΙΑ – ΑΛΜΑ ΕΙΣ ΥΨΟΣ – ΑΚΟΝΤΙΟ – 1200Μ. ΑΝΤΟΧΗ ) η ομάδα της Φιλαθλητικής Λέσχης Αιγίου κατέκτησε το Ασημένιο μετάλλιο στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου Κ16 με τον Νικόλαο Σκαπετοράχη! Οι αγώνες πραγματοποιήθηκαν στην Πάτρα στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο το Σαββατοκύριακο 11 και 12 Ιουλίου. Σε ένα επίπονο αγώνισμα, στο οποίο οι αθλητές που συμμετέχουν έχουν όλες τις φυσικές ικανότητες αναπτυγμένες στο μέγιστο και κατέχουν υψηλή τεχνική σε όλα τα αγωνίσματα του Στίβου ο Σκαπετοράχης ήταν σε όλα εξαιρετικός !! Με χρόνο 15.20” στα 100Μ. ΕΜΠΟΔΙΩΝ, με άλμα εις μήκος στα 5.40μ. και με ρίψη σφαίρας στα 12.28μ. τελείωσε η πρώτη ημέρα των αγώνων όπου βρίσκονταν στην 3η θέση με 2083 βαθμούς. Την δεύτερη ημέρα έκανε άλμα εις ύψος 1.62 μ. , ρίψη ακοντίου στα 25.80μ. και στο τελικό αγώνισμα πραγματικά τα έδωσε όλα!!

Στο τελευταίο αγώνισμα στα 1200μ. Αντοχής έπρεπε να περάσει όλους τους αθλητές για να πάρει μετάλλιο και τα κατάφερε και με χρόνο κούρσας 3′.49” πήρε την δεύτερη θέση στο Πανελλήνιο με 3988 βαθμούς και το Ασημένιο Μετάλλιο! Ο πρώτος αθλητής ο Λιάπης Νικόλαος της ΑΕ ΛΕΧΑΙΝΩΝ συγκέντρωσε 4.643 και ο τρίτος αθλητής ο Χασομέρης Κωνσταντίνος της ΑΟ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ 3971 βαθμούς!! Επίσης η ομάδα της ΦΛΑ συμμετείχε και στην Σκυταλοδρομία 4χ80 κοριτσιών με τις : Μεντζελοπούλου Παναγιώτα, Σκαπετοράχη Ασημίνα, Λαμπίρη Μαρίνα και Σκαρτσίλα Γαρυφαλιά. Τα κορίτσια πραγματικά έκαναν μια όμορφη κούρσα με τέλειες αλλαγές σκυτάλης και πήραν την 6η θέση στους αγώνες με ρεκόρ συλλόγου 42.74” !! Να επισημάνουμε ότι τα κορίτσια ήταν οι μικρότερες ηλικιακά και κατέλαβαν πραγματικά πολύ υψηλή θέση.

“Συγχαρητήρια σε όλους τους Αθλητές/τριες μας για την προσπάθεια που έκαναν στους αγώνες, συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές που πήραν μέρος και για τις επιτυχίες τους , συγχαρητήρια στους διοργανωτές των αγώνων. Ευχαριστούμε πολύ τους γονείς των παιδιών που είναι πάντα μαζί μας σε αυτή την προσπάθεια που κάνουμε. Όλοι μαζί , ΔΙΟΙΚΗΣΗ , ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ , ΑΘΛΗΤΕΣ , ΓΟΝΕΙΣ, σαν μια οικογένεια προχωράμε μαζί και θα φτάσουμε όσο πιο μακριά γίνεται γεμάτοι εμπειρίες , νίκες, ήττες, μετάλλια, χαμόγελα , δάκρυα χαράς αλλά και ευτυχισμένα χρόνια !! Και εις ανώτερα !!!” τόνισε σε σχετική η διοίκηση του συλλόγου.


Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr