background img
banner
banner

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το camp του Ήφαιστου/Αχιλλέα

“ΠΟΛΟ ΕΛΞΗΣ” ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΕ Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΜΙΧΑΛΗ ΚΑΚΙΟΥΖΗ

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το Σάββατο 25 Ιουλίου το καλοκαιρινό μπασκετικό καμπ του Ήφαιστου/Αχιλλέα Αιγιάλειας που πραγματοποιήθηκε για δύο εβδομάδες στο κλειστό γυμναστήριο του Αιγίου. Όλα τα παιδιά, αγόρια και κορίτσια που συμμετείχαν είχαν την ευκαιρία να συνδυάσουν τη μάθηση με τη διασκέδαση πάνω στο άθλημα που αγαπούν, κάτω από τις οδηγίες του Κώστα Κεφαλά και του Γιάννη Γιούπη. Το “παρών” έδωσε αρκετές φορές στο διάστημα αυτών των δύο εβδομάδων και ο πρόεδρος του συλλόγου, Γιώργος Γιαννόπουλος, παρά το γεγονός ότι διαμένει μόνιμα στην Αθήνα.

Παρόντες καθημερινά ήταν και πολλοί γονείς των παιδιών, ενώ τηρήθηκαν όλα τα προβλεπόμενα μέτρα ασφαλείας. Τα 40 περίπου παιδιά που συμμετείχαν ήταν ο μέγιστος αριθμός σύμφωνα με τα μέτρα ασφαλείας και τα μέτρα που ισχύουν λόγω της πανδημίας και σύμφωνα με τις ώρες των προπονήσεων. Μοναδική παραφωνία ήταν το κλειστό (για μία ακόμη χρονιά) κυλικείο, που σχολιάστηκε δυσμενώς από όλους όσοι παραβρέθηκαν, ενώ φέτος έχει… ξηλωθεί (λόγω… κορωνοϊού) και ο ψύκτης νερού που λειτουργούσε στην είσοδο του γυμναστηρίου, γεγονός που επιδεινώνει ακόμη περισσότερο το πρόβλημα. Μια κίνηση που πάντως κρίνεται σωστή, αφού έγινε στο πλαίσιο των μέτρων πρόληψης και ασφάλειας της δημόσιας υγείας.

Η παρουσία του Μιχάλη Κακιούζη

Την προηγούμενη Παρασκευή, προτελευταία ημέρα λειτουργίας του camp, τους μικρούς αθλητές περίμενε μια μεγάλη έκπληξη. Ήταν η παρουσία του Μιχάλη Κακιούζη, πρώην αρχηγού της Εθνικής ομάδας ο οποίος μοιράστηκε με τα κορίτσια και τα αγόρια τις πολύτιμες εμπειρίες και γνώσεις του. Φωτογραφήθηκε με όλα τα παιδιά, μίλησε με τους υπεύθυνους του camp και αναφέρθηκε με τα καλύτερα λόγια σε αυτή την πρωτοβουλία. Ο Κακιούζης, που σήμερα εργάζεται ως προπονητής στην Κύπρο, βρέθηκε στο Αίγιο μετά από πρόσκληση της Τασίας Βλαχοπούλου, υπεύθυνης του camp και αξίζει να σημειωθεί ότι ήρθε από την Πρέβεζα.

Το Summer Camp γνώρισε επιτυχία και αξίζουν συγχαρητήρια στους διοργανωτές. Παρόμοιες εκδηλώσεις βοηθούν σε μεγάλο βαθμό τα παιδιά, που έτσι τους δίνεται η ευκαιρία να μάθουν από μικρή ηλικία τις βασικές αρχές του αθλήματος, σε συνδυασμό με το παιχνίδι και κυρίως μαθαίνουν να συνεργάζονται. Γιατί το μπάσκετ είναι ομαδικό άθλημα. Τηρώντας όλα τα προβλεπόμενα μέτρα ασφαλείας πέρασαν υπέροχα και όλα ήταν ενθουσιασμένα” μας είπε ο πρώην διεθνής φόργουορντ.

* Η έναρξη των ακαδημιών του Ήφαιστου/Αχιλλέα έχει προγραμματιστεί για την 1η Σεπτεμβρίου, ενώ περίπου μια εβδομάδα νωρίτερα θα ξεκινήσει προετοιμασία η ανδρική ομάδα που και φέτος έχει θέσει υψηλούς στόχους στο πρωτάθλημα της Α1 ΕΣΚΑ-Η.

 


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr