background img
banner
banner

Συνάντηση της Ομοσπονδίας Συλλόγων με τον Μητροπολίτη

ΤΟΥ ΖΗΤΗΣΑΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ

Στα πλαίσια συνέχων επαφών και συναντήσεων της Ομοσπονδίας Συλλογών Αιγιαλείας με φορείς της περιοχή, αντιπροσωπεία της αποτελούμενη από τους Σταύρο Καραδημητρόπουλο πρόεδρο, Ανδρέα Παλαιολογόπουλο Αντιπρόεδρο και Λάμπη Ψυχογιάννη μέλος, επισκέφτηκαν την Παρασκευή 31 Ιουλίου τον Μητροπολίτη Καλαβρύτων και Αιγιαλείας κ. Ιερώνυμο.

Η Ομοσπονδία τον ενημέρωσε για τον λόγο για τον οποίο δημιουργήθηκε, συζητήθηκαν πολιτιστικά θέματα και δράσεις της ενώ έγινε ειδική αναφορά και ανάλυση για τον εθελοντισμό. Η Ο.Σ.Α. ζήτησε από τον κ. Ιερώνυμο να βοηθήσει να επιλέξουμε την ήμερα εορτής της όπου θα είναι μια ήμερα αφιερωμένη στον πολιτισμό και στον εθελοντισμό. Ο Μητροπολίτης Καλαβρύτων και Αιγιαλείας τους ευχήθηκε καλή επιτυχία σε αυτή την νέα προσπάθεια και ότι θα την στηρίξει σε κάθε βήμα μας .Επιπλέον θα τους βοηθήσει να επιλέξουμε την ήμερα εορτής της ομοσπονδίας . Οι συναντήσεις θα συνεχιστούν και με άλλους φορείς για ενημέρωση.

Εντωμεταξύ σε αναζήτηση στέγης βρίσκεται η Ομοσπονδία με τη δημοτική αρχή να ετοιμάζεται να παραχωρήσει γραφείο για τις ανάγκες της, στο πρώην δημαρχείο Συμπολιτείας.
Το θέμα ήρθε και στο δημοτικό συμβούλιο της Παρασκευής αλλά δεν ψηφίστηκε ως κατεπείγον και δεν συζητήθηκε.


Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr