background img
banner
banner

Συναυλίες από την Φιλαρμονική Ακράτας

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΚΑΙ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΕ 2ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΚΡΑΘΙΟΥ ΚΑΙ ΠΕΖΟΔΡΟΜΟ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΑΚΡΑΤΑΣ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ

Παρά τις πολλές και πρωτόγνωρες δυσκολίες της φετινής χρονιάς, η Φιλαρμονική Ακράτας πιστή στο καθήκον και τον ρόλο της, θα παρουσιάσει τη δουλειά της σε δυο συναυλίες, αύριο Παρασκευή και την Κυριακή, που θα αποτελέσουν σημαντικά μουσικά γεγονότα για την ευρύτερη περιοχή. ΄΄Η παρουσία σας θα μας τιμήσει ιδιαιτέρως και θα βοηθήσει σημαντικά το Σύλλογο μας να συνεχίσει το έργο του΄΄, όπως χαρακτηριστικά αναφέρει σε δελτίο Τύπου που εξέδωσε.

Το ρεπερτόριο που θα παρουσιάσει η μπάντα, περιλαμβάνει γνωστά τραγούδια και μελωδίες από τον χώρο της ελληνικής μουσικής, του παγκόσμιου κινηματογράφου αλλά και πασίγνωστα κομμάτια της rock σκηνής και ορχηστρικά έργα μεγάλων συνθετών. Την ορχήστρα διευθύνει ο Αρχιμουσικός Χρήστος Ασημακόπουλος.

Οι συναυλίες θα δοθούν στις κάτωθι ημερομηνίες και τοποθεσίες: 1) Παρασκευή 07/08/2019 και ώρα 21:15, στον αύλειο χώρο του 2ου Δημοτικού Σχολείου Κραθίου. 2) Κυριακή 09/08/2019 και ώρα 21:15, στον πεζόδρομο της Κανελλοπούλου στην κεντρική πλατεία της Ακράτας.

Οι συναυλίες θα πραγματοποιηθούν σε ανοιχτούς χώρους, με αυστηρά ελεγχόμενη προσέλευση και είσοδο και θα τηρηθούν όλα τα απαραίτητα υγειονομικά μέτρα.


Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr