background img
banner
banner

Γ΄ΕΘΝΙΚΗ: Δυο φιλικά και μετά πρωτάθλημα ο Παναιγιάλειος

ΔΥΝΑΤΑ ΤΕΣΤ ΜΕ ΦΩΚΙΚΟ ΚΑΙ ΔΙΑΓΟΡΑ

Η παράταση έναρξης στο πρωτάθλημα Γ΄ Εθνικής, έδωσε περισσότερο χρόνο προετοιμασίας και διεξαγωγής φιλικών που ήθελε ο Παναιγιάλειος, ώστε να μεγεθύνει τον βαθμό ετοιμότητας στα επίσημα παιχνίδια.

Η τεχνική ηγεσία δουλεύει σκληρά για την καλύτερη φυσική και τεχνική κατάσταση των «μελανόλευκων», την Τρίτη 22/9 δεν έκανε ρεπό, αλλά προπόνηση στις εγκαταστάσεις 7Χ7 του Βασιλείου. Απουσίασαν οι: Βασίλης Μπούνας, Κώστας Αποστολής, Βασίλης Παπασπηλιόπουλος.

Αντίθετα προπονήσεις έχει ξεκινήσει ο Νίκος Κοντογεώργος, αλλά λογικά δεν μπορεί να υπολογίζεται για το φιλικό του Σαββάτου με τον Φωκικό, όπως επίσης και οι πρόσφατα τραυματίες, Βαλλιάνος και Καραμπούλας.

Ο Μάριος Καραμπούλας σύμφωνα με την ιατρική γνωμάτευση θα μπει στις προπονήσεις από την ερχόμενη Δευτέρα. Μέχρι το φιλικό του Σαββάτου, θα προηγηθούν καθημερινές προπονήσεις. Σήμερα Τετάρτη στο γήπεδο Καμαρών, Πέμπτη, Παρασκευή στο Δημοτικό Στάδιο.

Ακόμα δυο φιλικά και μετά πρωτάθλημα

Με ομάδες Γ΄ Εθνικής θα παίξει τα τελευταία προγραμματισμένα δυο φιλικά ο Παναιγιάλειος, κάτι που λογικά κρίνεται απαραίτητο, πριν μπει στα …βαθιά με τα επίσημα παιχνίδια που ξεκινούν στις 11/10. Το ερχόμενο Σάββατο αντίπαλος θα είναι ο Φωκικός, ο οποίος ανήλθε στην Γ΄ Εθνική, όπως και ο Αιγιώτικος Σύλλογος, από την Α΄ ερασιτεχνική κατηγορία.
Την Κυριακή 04/10, θα ακολουθήσει το φιλικό με τον Διαγόρα, ομάδα που θα βρει ο Παναιγιάλειος απέναντί του και στο πρωτάθλημα του 9ου ομίλου. Το σωματείο των Βραχνεΐκων συμμετέχει στην Γ΄ Εθνική τα δυο τελευταία χρόνια.

Ουδέν νεότερο για κόσμο στα γήπεδα

Έντονη ανησυχία έχει σημάνει στις τάξεις διοικήσεων και φιλάθλων, για την καθυστέρηση ενημέρωσης σχετικά με την προσέλευση φιλάθλων στα γήπεδα. Εκείνο το 20% που είχε συζητηθεί είχε σκορπίσει αισιοδοξία και ελπίδα, αλλά αντί αυτό το μέτρο να πλησιάζει, όλο και απομακρύνεται.

Μάλιστα τα μέτρα της κυβέρνησης που μιλάνε για κλείσιμο της Αττικής, προμηνύουν δυσάρεστα νέα για τον κόσμο στα γήπεδα, άσχετα αν το ποσοστό κρουσμάτων στην Αχαΐα είναι αρκετά μικρό.


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr