background img
banner
banner

Γ΄ΕΘΝΙΚΗ: Έτοιμος για την πρεμιέρα με Διαβολίτσι ο Παναιγιάλειος

ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΣΤΑ ΓΗΠΕΔΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΕΜΙΕΡΑ Ο 9ος ΟΜΙΛΟΣ

Η ανακοίνωση για μίνι lock down στο νομό μας, δεν συνοδεύτηκε μέχρι στιγμής με κάποιο απαγορευτικό για τους αγώνες της ερχόμενης Κυριακής. Ο 9ος όμιλος Γ΄ Εθνικής όπως δείχνουν τα πράγματα θα ξεκινήσει το πρωτάθλημα κανονικά, όπως το ίδιο θα συμβεί και στους άλλους ομίλους, πλην των 5ου, 6ου και 10ου, εκεί όπου θα προστεθούν τα σωματεία Πανιώνιος, Κέρκυρα, Πλατανιάς, θα έχουμε νέα κλήρωση αγώνων πρωταθλήματος και θα ξεκινήσει μια βδομάδα αργότερα.
Λογικά σήμερα Τετάρτη αναμένεται να πραγματοποιηθεί η κλήρωση για τους διαιτητές της πρεμιέρας, σε ένα πρωτάθλημα που αρχίζει να βγάζει τις …μυρωδιές του.

Θέλει προσοχή η πρεμιέρα και το Διαβολίτσι

Κάτοικος Γ΄ Εθνικής και πέρυσι το Διαβολίτσι Μεσσηνίας, έχει πάρει εμπειρίες σε εντός και εκτός έδρας παιχνίδια. Είναι δυνατή ομάδα, ενισχυμένη στην μεταγραφική περίοδο με παίκτες κυρίως από την περιοχή της Καλαμάτας, θα έρθει στο Αίγιο με τον αέρα του …ισχυρότερου, αφού ο γηπεδούχος Παναιγιάλειος προέρχεται από τα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα.

Ολοκληρώθηκε η μεταγραφή  του Καραμπούλα

Με σχετική καθυστέρηση, έκλεισε χθες η μεταγραφή του Μάριου Καραμπούλα από τον Δαβουρλή και πλέον υπολογίζεται κι αυτός στο κυριακάτικο παιχνίδι. Δεν αποκλείεται να δούμε κάποια άλλη προσθήκη στην Αιγιώτικη ομάδα, πριν την πρεμιέρα.

Ο Τάσος Σπανογιάννης αναμένεται να επιστρέψει περίπου σε δυο βδομάδες.

Ο Γιώργος Μπακατσέλος έχει ξεκινήσει σε χαμηλούς ρυθμούς και μπορεί να τεθεί στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας μετά από ένα μήνα. Αργότερα αναμένεται να προστεθεί στην ομάδα ο Νίκος Βλάχος, που δείχνει να έχει σοβαρότερο πρόβλημα τραυματισμού.

Δυστυχώς χωρίς κόσμο η πρεμιέρα

Στις διαμαρτυρίες των διοικήσεων και των φιλάθλων για το απαγορευτικού εισόδου στα γήπεδα, ήρθε να ταράξει ακόμα περισσότερο τα νερά το προχθεσινό lock down στο νομό μας.
Τα πράγματα έχουν δυσκολέψει περισσότερο σχετικά με την προσέλευση των φιλάθλων, αλλά και στα οικονομικά οφέλη των ομάδων. Την Κυριακή θα υπάρχει μια λίστα 80 συνολικά ατόμων και για τις δυο ομάδες, με όποια υγειονομικά μέτρα προβλέπονται στους αγώνες ποδοσφαίρου.

Πάει Θεσσαλονίκη η συνεδρίαση της ΕΠΟ

Όλο και ταξιδεύει η Επιτροπή Εκτάκτων θεμάτων της ΕΠΟ. Λόγω των γνωστών προβλημάτων με τα πολλά κρούσματα στην Αθήνα, είχε μεταφέρει στην Πάτρα τη συνεδρίαση με θέμα την εκλογή δικαστών στην Πειθαρχική Επιτροπή και στην Επιτροπή Εφέσεων. Στην πορεία όμως στην Πάτρα και γενικότερα στην Αχαΐα, ακολούθησε η επιβολή του lockdown, οπότε κρίθηκε απαραίτητο η συνάντηση της Παρασκευής να πραγματοποιηθεί στη Θεσσαλονίκη. Εκτός φυσικά νέου …απρόοπτου και τη δούμε να καταλήγει στον …Έβρο.


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr