background img
banner
banner

Γ΄ΕΘΝΙΚΗ: Πρόβα για το πρωτάθλημα

ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΦΙΛΙΚΟ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΑΓΟΡΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΙΣ ΚΑΜΑΡΕΣ Ο ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ

Ακόμα ένα φιλικό για τον Παναιγιάλειο, αυτό της Κυριακής με τον Διαγόρα και μετά οι «μελανόλευκοι» μετρούν ανάποδα για την έναρξη του πρωταθλήματος και τα επίσημα παιχνίδια στον 9ο όμιλο.

Η φιλοξενούμενη ομάδα των Βραχνεΐκων θα βαδίσει την 3η συνεχόμενη σεζόν στην Γ΄ Εθνική, υποτίθεται ότι είναι βρίσκεται σε καλύτερη ετοιμότητα με τον Παναιγιάλειο, θα έχουν την ευκαιρία οι δυο αντίπαλοι να πάρουν την πρώτη μεταξύ τους γεύση, πριν τα παιχνίδια του πρωταθλήματος, στα οποία θα συναντηθούν πάλι. Η συνάντηση αυτή έχει προγραμματιστεί να γίνει στο γήπεδο των Καμαρών το μεσημέρι 4:30 της Κυριακής, πάντα χωρίς την παρουσία φιλάθλων.

Πρόβλημα στο κέντρο της άμυνας

Εκεί που δεν αντιμετώπιζε ιδιαίτερα προβλήματα ο Παναιγιάλειος, ήταν το κέντρο της άμυνας. Μετά το τελευταία γεγονότα όμως αναζητούνται λύσεις και σε αυτή τη γραμμή αφού: Ο Σπανογιάννης θα μείνει εκτός τουλάχιστον για ένα μήνα. Ο Τάκης Παπαδόπουλος προέρχεται από τραυματισμό, χθες ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα. Ο Παπασπηλιόπουλος δεν γίνεται να παρακολουθεί όλη την προετοιμασία και τις προπονήσεις, λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων, όλα αυτά λοιπόν έχουν δημιουργήσει …πονοκέφαλο στην τεχνική ηγεσία, που βλέπει ακόμα μια γραμμή της ομάδας ελλιπή. Τραυματίας είναι και ο Πλατυκώστας, που απουσίαζε από την χθεσινή προπόνηση.

Σε ρυθμούς πρωταθλήματος από Δευτέρα

Με τη λήξη του φιλικού με τον Διαγόρα, οι «μελανόλευκοι» καλούνται να εισέλθουν σε ρυθμούς πρωταθλήματος, να αυξήσουν στο μεγαλύτερο δυνατό ποσοστό την ετοιμότητά τους.
Με εξαίρεση το ρεπό της ερχόμενης Τρίτης, ο Παναιγιάλειος θα προπονείται καθημερινά, μέχρι τον αγώνα της πρεμιέρας, που είναι την Κυριακή 11 Οκτώβρη στο Δημοτικό Στάδιο, με το Διαβολίτσι Λακωνίας.


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr