background img
banner
banner

«Ζωντανά» στο διαδίκτυο οι αγώνες του Ήφαιστου/Αχιλλέα

Η αγωνιστική δράση αρχίζει σήμερα και για τις ομάδες μπάσκετ της Γ΄ Εθνικής με τον 1ο όμιλο του νότου να μονοπωλεί το ενδιαφέρον λόγω της συμμετοχής του Ήφαιστου/Αχιλλέα αλλά και των υπόλοιπων ομάδων της ΕΣΚΑ-Η. Χωρίς θεατές φυσικά όπως σε όλα τα αθλήματα και όλες τις κατηγορίες με τον φίλαθλο κόσμο να αναμένει την αλλαγή του μέτρου, όσο δύσκολο και αν φαντάζει αυτό τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή.

Ένας όμιλος – από τους 6 συνολικά – με μόλις 11 ομάδες εκ των οποίων οι περισσότερες από τις μισές (6) είναι από την ΕΣΚΑ-Η (Ήφαιστος/Αχιλλέας, ΑΣΣΑ Αμαλιάδας, Παναχαϊκή, Γλαύκος, Αίολος, ΕΑΠ), τρεις από την υπόλοιπη Πελοπόννησο (Καλαμάτα, Κυπαρισσία, Τρίπολη) και οι νησιωτικές Εργοτέλης Ηρακλείου και Διαγόρας Ρόδου. Ο Ήφαιστος/Αχιλλέας δεν αγωνίζεται σήμερα καθώς έχει ρεπό και θα ριχτεί στη «μάχη» του πρωταθλήματος την 2η αγωνιστική όταν θα τεθεί αντιμέτωπος με την ΑΣ Σφήκα στην Αμαλιάδα σε ένα δύσκολο παιχνίδι καθώς οι γηπεδούχοι έχουν ενισχυθεί σημαντικά.

Η εντός έδρας πρεμιέρα για την ομάδα της Αιγιάλειας είναι προγραμματισμένη για την 3η αγωνιστική (1/11) που θα υποδεχθεί στο κλειστό γυμναστήριο Αιγίου τον Εργοτέλη σε ένα ματς που θα καλυφθεί «ζωντανά» από το κανάλι της ομάδας στο youtube. H διοίκηση της ομάδας πήρε την απόφαση να μεταδοθούν όλοι οι φετινοί εντός έδρας αγώνες για να έχουν την ευκαιρία οι φίλαθλοι να παρακολουθήσουν τα παιχνίδια του Ήφαιστου/Αχιλλέα στην παρθενική του συμμετοχή στη Γ΄ Εθνική. Λίγες ημέρες πριν τη διεξαγωγή του ματς θα αναρτηθεί ο σχετικός σύνδεσμος στο διαδίκτυο και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης καθώς και στη σελίδα της ομάδας στο facebook.

Το σημερινό πρόγραμμα

  • Ρεπό: ΗΦΑΙΣΤΟΣ ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΣΦΑ
  • ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ ΓΕ – ΑΣ ΣΦΗΚΑ ΑΜΑΛΙΑΔΑΣ
  • ΣΔΥ ΤΡΙΠΟΛΗΣ – ΓΣ ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ
  • ΕΑ ΠΑΤΡΩΝ – ΣΚ ΚΑΛΑΜΑΤΑ
  • ΑΟ ΓΛΑΥΚΟΣ – ΑΟ ΑΙΟΛΟΣ ΑΓΥΙΑΣ ΠΑΤ
  • ΓΑΕΤ ΔΙΩΝ “Ο ΚΥΠΑΡΙΣ – ΓΣ ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΡΟΔΟΥ

Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr