background img
banner
banner

Συζήτησαν για τα πρόστιμα των περιπτέρων

ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΝΩΣΗΣ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟΥΧΩΝ – ΠΡΟΣ… ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΟΔΕΥΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ

Σε καλό κλίμα, παρουσία και δύο νομικών συμβούλων του δήμου Αιγιαλείας, πραγματοποιήθηκε την περασμένη Πέμπτη η συνάντηση του προέδρου της Ένωσης Περιπτερούχων-Καπνοπωλείων-Παντοπωλείων-Ψιλικών-Συναφών Ειδών Αιγιαλείας Γιώργου Τσινάκη με τον δήμαρχο Αιγιαλείας Δημήτρη Καλογερόπουλο.

Ο κ. Τσινάκης παρουσίασε στον δήμαρχο την κατάσταση όπως έχει διαμορφωθεί με την επιβολή προστίμων στους περιπτερούχους της Αιγιάλειας τα οποία χαρακτήρισε καθόλα άδικα, μεταφέροντας μάλιστα το αίτημα των συναδέλφων του να μην ισχύσουν τα πρόστιμα, με το επιχείρημα ότι επιβλήθηκαν τη στιγμή οι αρμόδιες υπηρεσίες του δήμου δεν έχουν πράξει το παραμικρό ώστε να εφαρμοστεί ο κανονισμός λειτουργίας των περιπτέρων.

Μάλιστα, το γεγονός επιβεβαίωσε στον δήμαρχο και ο νομικός σύμβουλος Γιώργος Μπέσκος που ήταν παρών, σύμφωνα με τα όσα μετέφερε στo protionline.gr ο κ. Τσινάκης.

Παράλληλα, έκανε γνωστό πως ο δήμαρχος εξέφρασε θετική βούληση και πρόθεση συζήτησης του θέματος στην Οικονομική Επιτροπή του δήμου, εκεί όπου θα εξεταστεί το ζήτημα διαγραφής των βεβαιωθέντων προστίμων με το αντίστοιχο έγγραφο του νομικού συμβούλου του δήμου που επικυρώνει την αδράνεια των υπηρεσιών.


Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr