background img
banner
banner

ΧΡ. ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΣ: «Πέταξε» για την Σούπερ Λιγκ 2

ΤΟ ΑΙΓΙΟ ΤΙΜΑ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΤΟΥ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΤΟΝ ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟ

Ένας τεράστιος τερματοφύλακας, ένας σπουδαίος άνθρωπος αποχαιρέτισε το «μελανόλευκο» στρατόπεδο για να συνεχίσει την καριέρα του στην Σούπερ Λιγκ 2.
Ο Χρήστος Αθανασόπουλος, αποτελούσε πάντα πολυτέλεια υπερασπιζόμενος την εστία του Παναιγιάλειου, ενέπνεε σεβασμό σε κάθε αντίπαλο και με τις σπουδαίες επεμβάσεις του κέρδιζε την αγάπη της κερκίδας.

Ήταν από τους βασικούς συντελεστές της περυσινής ανόδου του Παναιγιάλειου, οδηγώντας εκ του ασφαλούς τον Αιγιώτικο Σύλλογο στην Γ΄ Εθνική, δεχόμενος μόλις τρία γκολ.

Αθανασόπουλος στο protionline.gr: ‘‘Ο Παναιγιάλειος ήταν, είναι και πάντα θα είναι πιο πάνω από πρόσωπα κι ονόματα’’

Με ένα μήνυμα στo protionline.gr, ο Χρήστος Αθανασόπουλος ενημέρωσε την στήλη μας, αμέσως μετά τις υπογραφές συνεργασίας του με τον Ο.Φ. Ιεράπετρας.
«Θα ήθελα να ευχαριστήσω τη διοίκηση τους προπονητές, τους υπέροχους συμπαίκτες μου και εξαιρετικά παιδιά με μέλλον στο ποδόσφαιρο. τους άξιους παλαιστές της ένδοξης ιστορίας και μεγέθους της ομάδας για τη συνεργασία μας. Όλο τον κόσμο της πόλης γνωστούς και άγνωστους, για τον σεβασμό και την αγάπη που καθημερινά μου έδειχναν. Εύχομαι να ξεκινήσει πάλι το πρωτάθλημα, ώστε να ξαναφτάσει η ομάδα στην θέση που πραγματικά της αρμόζει, στις επαγγελματικές κατηγορίες δρέποντας καρπούς για τον κόπο και ιδρώτα του τελευταίου 1.5 χρόνου, κάτω από παγκοσμίως αντίξοες συνθήκες. Θα είμαι πάντα ένας ένθερμος υποστηρικτής, έστω κι αν τώρα πια δεν είμαι μέλος. Ο Παναιγιάλειος ήταν, είναι και πάντα θα είναι πιο πάνω από πρόσωπα κι ονόματα. Είτε ξαναβρεθούν οι δρόμοι μας, είτε όχι, θα χαρώ να δω τη μελανόλευκη φανέλα στις επαγγελματικές κατηγορίες.

Αισθάνομαι υποχρεωμένος να ευχαριστήσω για την διαμονή μου την οικογένεια Φουρκή, που για οτιδήποτε χρειάστηκα ήσαν πάντα εκεί. Επίσης ιδιαίτερα ευχαριστώ τον Γιάννη Μπαλτιμά και τον Λεωνίδα Σκαρτσίλα.»

Αίσιο τέλος το ταξίδι και η μεταγραφή στην Ιεράπετρα

Το πρωί του περασμένου Σαββάτου στην Ιεράπετρα της Κρήτης, ο Χρήστος Αθανασόπουλος είχε ολοκληρώσει την διαδικασία με την μεταγραφή του στο Ο.Φ. Ιεράπετρας, για να εισπράξει τις καλύτερες ευχές μας για τη συνέχεια με αναφορά στο χρονικό της μεταγραφής του. «Αμέσως μετά την πρόταση που είχα από τον Ο.Φ.Ι. ενημέρωσα τη διοίκηση του ΠΓΣ, η οποία σεβάστηκε αυτή την ευκαιρία προόδου που μου δόθηκε. Πάρθηκε προς τιμή του ΔΣ η λύση της συνεργασίας μας και γι’ αυτό την ευχαριστώ πολύ». Αναφέρει και συνεχίζει: Για τον Παναιγιάλειο που αφήνει, ο Χρ. Αθανασόπουλος τόνισε: «Μακάρι να ήσαν διαφορετικά τα πράγματα για μένα, να παραμείνω να βοηθήσω με όλες μου τις δυνάμεις για τον στόχο της ομάδας. Σε ένα πρωτάθλημα που κανείς ακόμα δεν γνωρίζει, αν θα ξεκινήσει πάλι.
Εύχομαι να ανέβει κατηγορία και χωρίς εμένα. Ότι και να γίνει, ο Παναιγιάλειος θα πρέπει να παραμείνει ενεργός, να ισχυροποιηθεί η διοίκηση να έχει συνέχεια.»

Για την διακοπή του πρωταθλήματος: «Δυστυχώς για την ομάδα που εκτός από την καλή θέση που είχε και τώρα θα πρέπει να αρχίσει πάλι από την αρχή, παραμένουν ανενεργά τα ταλαντούχα νεαρά παιδιά που θα μπορούσαν να εξελιχθούν.»

Για τον αντικαταστάτη του: «Πλέον δίνεται η ευκαιρία στον Νίκο (Κοντογεώργο) και κάθε Αιγιώτη, να αναδειχθεί ο νέος υπερασπιστής της εστίας του Παναιγιάλειου. Γιατί να στραφεί το βλέμμα σε άλλη περιοχή; Είναι στο χέρι του Παναιγιάλειου να έχει σε λίγο καιρό έναν άλλο …Αθανασόπουλο.»

Για τον Ο.Φ. Ιεράπετρας

Ο Ο.Φ.Ι. συγκαταλέγεται ανάμεσα στις ομάδες: Τρίκαλα, Ιωνικό, Διαγόρα, που κέρδισαν την άνοδό τους στην Σούπερ Λιγκ 2, παίρνοντας τη θέση άλλων σωματείων που τιμωρήθηκαν.
Για τη νέα του ομάδα ο Χρήστος Αθανασόπουλος δήλωσε: «Πρόκειται για μια ομάδα εφάμιλλη με τον Παναιγιάλειο, αφού κάποιοι άνθρωποι της περιοχής που αποτελούν την διοίκηση τρέχουν να βρουν λύσεις να λύνουν προβλήματα. Προπονητής ο Μανώλης Παπαματθαιάκης και ο κόσμος πολύ κοντά στην ομάδα που σε μικρό χρόνο ανήλθε κατηγορίες.»

Για το τέλος της καριέρας του

«Όσο πλησιάζει το τέλος μιας καριέρας, ο αθλητής ασυναίσθητα και συνειδητά τα δίνει όλα. Θέλοντας με τον τρόπο αυτό να υπερασπιστεί το παρελθόν που έχει κτίσει. Να παραμείνει με το κεφάλι ψηλά και έτσι να εγκαταλείψει τον αγωνιστικό στίβο.»

Η ανακοίνωση του Παναιγιάλειου

Στο ίδιο μήκος κύματος και η ανακοίνωση της μελανόλευκης διοίκησης, που περισσότερο χάρηκε για την μεταγραφή του Χρήστου Αθανασόπουλου, που με τις μεγάλες του δυνατότητες είναι σε θέση να υπερασπιστεί την εστία οποιασδήποτε ομάδας, σε οποιαδήποτε κατηγορία.

«Ο Παναιγιάλειος Γ.Σ. ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας του με τον Χρήστο Αθανασόπουλο. Ο πολύπειρος τερματοφύλακας δέχθηκε πρόταση από ομάδα της super league 2 και αφού ενημέρωσε την διοίκηση του Συλλόγου δόθηκε το πράσινο φως για την μετακίνηση του. Ο Χρήστος Αθανασόπουλος λόγο του ακεραίου χαρακτήρα του αλλά και του επαγγελματισμού που τον διέπει, θα είναι για μας ένας καλός φίλος με την πόρτα του Συλλόγου μας να παραμένει γι’ αυτόν πάντα ανοιχτή. Τον ευχαριστούμε από καρδιάς για την μέχρι τώρα προσφορά του στην ομάδα και του ευχόμαστε καλή συνέχεια στην καριέρα του με υγεία και επιτυχίες.»


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr