background img
banner
banner

Άλλος ένας Αιγιαλέας θα διεκδικήσει το έπαθλο της ‘‘Φάρμας’’σαν… άλλοτε

Ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ ΜΕΤΡΑΕΙ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΟΥ ΣΤΟ ΓΝΩΣΤΟ ΤΗΛΕΡΙΑΛΙΤΙ

Το γνώριμο παιγνίδι ¨εγκλεισμού¨ από το παρελθόν κάνει την εμφάνισή του στην ελληνική τηλεόραση μέσα από τη συχνότητα του ΑNT1 την ερχόμενη βδομάδα. Η μόδα της εποχής θέλει και ¨επιτάσσει¨ εκτός από τον… πραγματικό εγκλεισμό που βιώνουμε με τον κορωνοϊό, οι τηλεθεατές να παρακολουθήσουν στην μικρή οθόνη και έναν ¨εικονικό εγκλεισμό¨ που δεν είναι άγνωστος στους Αιγιαλείς…

Η ανακοίνωση της συμμετοχής του Αιγιώτη Βασίλη Θεοδωρόπουλου φέτος, φέρνει μνήμες… 2003, όταν ο Αιγιώτης επιχειρηματίας Γιάννης Βάκρινος δήλωνε συμμετοχή στο τηλεπαιχνίδι, ταράσσοντας τα ¨νερά¨ της τότε εποχής.

To protionline.gr συνομίλησε με τον συμμετέχοντα, λίγες στιγμές πριν εκείνος διαβεί την πόρτα του πασίγνωστου ριάλιτι επιβίωσης.

«Σκέφτηκα “γιατί όχι;” – Έστειλα την αίτηση την επόμενη μέρα»

«Είναι ένα κίνητρο αυτό το παιχνίδι να δοκιμάσω τις δυνάμεις μου. Ζω κοντά στην φύση και γνωρίζω από αγροτικές εργασίες και αυτό ήξερα ότι θα με βοηθούσε. Πριν από περίπου εικοσιπέντε ημέρες, είδα το τρέιλερ στην τηλεόραση και αμέσως σκέφτηκα… “γιατί όχι;”… Έστειλα την αίτηση την επόμενη μέρα και την προηγούμενη βδομάδα πήρα την ειδοποίηση μέσω διαδικτύου και έπειτα τηλεφωνικά, ότι επιλέχθηκα από την παραγωγή και ότι η συμμετοχή μου όντως επικυρώθηκε» αναφέρει στo protionline.gr ο Βασίλης Θεοδωρόπουλος, ο οποίος μία ώρα μετά την επικοινωνία που είχε με τo protionline.gr… μπήκε στο ¨σπίτι της φάρμας¨ και ξεκίνησε η διαδικασία των διαγωνιζομένων, καθώς ρητή εντολή από τους υπεύθυνους της παραγωγής του τηλεριάλιτι ήταν και είναι, οι συμμετέχοντες να μην έχουν κινητά τηλέφωνα στην κατοχή τους ή οποιαδήποτε πρόσβαση στο διαδίκτυο και τα σόσιαλ μίντια.

«Είμαι έτοιμος και θα κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ»

«Ένας στόχος που έχω με την συμμετοχή μου σε αυτό το ριάλιτι, είναι αφενός το χρηματικό έπαθλο το οποίο ναι, σαφώς και λειτουργεί σαν πρόκληση όσο να ‘ναι… αφετέρου είναι ένα τεστ, να δοκιμάσω τον εαυτό μου και τα όρια μου. Είμαι από πολυμελή οικογένεια και ξέρω πως να μοιράζομαι τα της ¨καθημερινότητας¨… ώστε να προσαρμόζομαι στις συνθήκες και τις συμπεριφορές, σε όλους τους τομείς. Έχω θέληση και ξέρω αν μπορώ να καταφέρω κάτι και πόσο μακριά μπορώ να φτάσω.

Τώρα, είναι οι τελευταίες στιγμές πριν κλείσει η “πόρτα” της φάρμας και προετοιμάζομαι ψυχολογικά για όλα. Νομίζω ότι θα πάω πολύ καλά, είμαι έτοιμος και θα κάνω ότι καλύτερο μπορώ» καταλήγει να πει ο Αιγιώτης του ριάλιτι που ξεκινά σε μία βδομάδα περίπου από σήμερα.

To protionline.gr ευχαριστεί τον φίλο του διαγωνιζόμενου Άγγελο, ο οποίος βοήθησε τα μέγιστα στην επικοινωνία της “τελευταίας” στιγμής.

Λίγα λόγια για τον Βασίλη

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Αίγιο. Δούλεψε από μικρή ηλικία με σκοπό να συνεισφέρει οικονομικά στην οικογένεια του, καθώς οι καιροί δύσκολοι και οι ανάγκες… πολλές.
Ο Βασίλης, μετά το σχολείο βρέθηκε να σπουδάζει στην Πάτρα σε ένα δημόσιο ΙΕΚ και έπειτα από μια διετή φοίτηση πήρε το δίπλωμα του ως ηλεκτρολόγος εγκαταστάσεων.
Έχει εργαστεί επί σειρά ετών στο χώρο της εστίασης στην ευρύτερη περιοχή της Αιγιάλειας, ενώ έχει δουλέψει και σε αγροτικές δουλειές, κάτι που τον κάνει να νιώθει μεγαλύτερη… σιγουριά για την πορεία του και την αντοχή του στο απαιτητικό τηλεριάλιτι του Αντ1.

Αυτή την περίοδο δεν έχει συναισθηματική σχέση, παρόλο που αυτές… τον έχουν ¨φτάσει¨ ακόμα και στην άλλη άκρη του κόσμου, σε απώτερα χρόνια. Προέρχεται από μια οικογένεια με 10 παιδιά.

Με παρουσιαστή τον Σάκη Τανιμανίδη και γνωστούς καλλιτέχνες η φετινή ¨Φάρμα¨

Η ¨Φάρμα¨ δεν είναι ένα ¨άγνωστο¨ ριάλιτι της τηλεόρασης για τον κόσμο της Αιγιάλειας. Ο Γιάννης Βάκρινος, συμμετείχε στην ¨Φάρμα¨ ως διαγωνιζόμενος το 2003 και το όνομα του, ¨παίζει¨ ακόμα και σήμερα σε πανελλήνιο επίπεδο, καθώς η πληθωρική του προσωπικότητα και οι επιδόσεις του στο παιχνίδι, δεν άφησαν ποτέ ασυγκίνητο το τηλεοπτικό κοινό σε όλη την Ελλάδα.
Το νέο ριάλιτι που θα μεταδοθεί από τη συχνότητα του ΑΝΤ1, ξεκινάει την τηλεοπτική του προβολή την ερχόμενη βδομάδα, με παρουσιαστή τον Σάκη Τανιμανίδη.

Οι 14 παίκτες που επιλέχθηκαν, θα ζήσουν σε ένα κτήμα ως αγρότες, ξυπνώντας από τα χαράματα και φροντίζοντας τα ζώα, ενώ κάθε Κυριακή θα μονομαχούν στον αχυρώνα, χωρισμένοι σε δύο ομάδες. Κάποιοι από τους επώνυμους συμμετέχοντες της φετινής ¨Φάρμας¨ είναι οι Μιχάλης Ιατρόπουλος, Ειρήνη Κολλιδά, Στράτος Τζώρτζογλου και Σοφία Παυλίδου αλλά και πολλοί άλλοι.


Διαβάστε περισσότερα:
· ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr