background img
banner
banner

Πεζοδρομήθηκε η Μητροπόλεως

ΑΠΟ ΤΗ ΜΕΛΕΤΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕΧΡΙ ΤΗ ΡΩΜΑΝΙΩΛΗ – ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΑΠΟ ΠΕΡΙΟΙΚΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΙΚΟ ΣΤΟ ΠΑΡΚΑΡΙΣΜΑ

Ξεκίνησαν χθες το πρωί τα προσωρινά μέτρα κυκλοφορίας στην οδό Μητροπόλεως, όπως αποφάσισε η Επιτροπή Ποιότητας Ζωής του δήμου Αιγιαλείας, που ικανοποίησε τα αιτήματα καταστηματαρχών κυρίως υγειονομικού ενδιαφέροντος.

Ο δρόμος λοιπόν έκλεισε στο ύψος της Μελετοπούλου, που μέχρι την 31 Οκτωβρίου θα αποτελεί και τον βασικό δρόμο που θα «σηκώσει» το κυκλοφοριακό φορτίο της Μητροπόλεως.
Η περιοχή από τη Μελετοπούλου μέχρι τη Ρωμανιώλη γίνεται πεζόδρομος προς ικανοποίηση των καταστηματαρχών, όχι όμως αρκετών περίοικων που διαμαρτύρονται γιατί οι μονοδρομήσεις και αντιδρομήσεις Μελετοπούλου και Ρωμανιώλη, συνοδεύονται με απαγόρευση παρκαρίσματος.

Αυτή ήταν μία δύσκολη απόφαση για τη δημοτική αρχή, το θέμα πέρασε οριακά από το Συμβούλιο της Κοινότητας που γνωμοδότησε θετικά με αντιδράσεις όμως από τις παρατάξεις της αντιπολίτευσης, που δε συμφωνούν με το μέτρο.

Γιατί μπορεί η δημοτική αρχή να επικαλέστηκε την κατάσταση με την πανδημία, δίνοντας χώρο στα καταστήματα, στο βάθος όμως υπάρχει η ανάπλαση της Μητροπόλεως και οι πεζόδρομοι αποτελούν προτεραιότητα για τους διοικούντες.


Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr