background img
banner
banner

Αναβολή της συζήτησης του θέματος της πεζοδρόμησης στην Επιτροπή Ποιότητας Ζωής

ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΠΡΩΤΙΣΤΩΣ ΕΠΑΝΕΞΕΤΑΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΑΙΓΙΟΥ

Αναβλήθηκε στη  συνεδρίαση της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής του δήμου Αιγιαλείας την Τετάρτη 9/6, η εξέταση του αιτήματος καταστηματαρχών και ιδιοκτητών ακινήτων για ακύρωση της απόφασης που αφορούσε την προσωρινή πεζοδρόμηση του τμήματος της Μητροπόλεως, από την Μελετοπούλων ως την Ρωμανιώλη.

Σχετικά αιτήματα είχαν υποβληθεί και μεμονωμένα από πολίτες που επίσης δεν συζητήθηκαν. Ο λόγος ήταν διότι η Επιτροπή Ποιότητας Ζωής είχε εξετάσει το ζήτημα σε πρώτο χρόνο, μετά τη σχετική απόφαση του Συμβουλίου Κοινότητας Αιγίου, την οποία και ενέκρινε στο πλαίσιο των μέτρων πρόληψης ενάντια στη διασπορά του covid-19.

Επομένως, στη χθεσινή συνεδρίαση της Επιτροπής, κρίθηκε πως το θέμα θα πρέπει πρωτίστως να τεθεί προς συζήτηση στο Συμβούλιο Κοινότητας Αιγίου απ’ όπου είχε ληφθεί η αρχική απόφαση κι έτσι αναβλήθηκε. Τα θέματα, έτσι όπως είχαν τεθεί ήταν εξέταση αιτήματος καταστηματαρχών και ιδιοκτητών ακινήτων επί της οδού Μητροπόλεως της Κοινότητας Αιγίου για την ακύρωση της απόφασης της Ε.Π.Ζ, περί της προσωρινής πεζοδρόμησης τμήματος της οδού Μητροπόλεως μεταξύ των οδών Μελετοπούλων και Ρωμανιώλη. Εξέταση αιτήματος Ανδρικοπούλου Βασιλικής περί ακύρωσης της απόφασης της ΕΠΖ σχετικά με την προσωρινή πεζοδρόμηση τμήματος της οδού Μητροπόλεως μεταξύ των οδών Μελετοπούλων και Ρωμανιώλη της Κοιν. Αιγίου και εξέταση αιτήματος Βασίλειου Κωσταρίδη σχετικά με την λειτουργία (ηχορύπανση) των καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος που δραστηριοποιούνται στο τμήμα της οδού Μητροπόλεως μεταξύ των οδών Μελετοπούλων και Ρωμανιώλη στην Κοινότητα Αιγίου.

Από την αντιπολίτευση θεωρούν την αναβολή ως ρελάνς του δημάρχου-Προέδρου της ΕΠ.Ζ. να κερδίσει χρόνο, αφού η απόφαση του Συμβουλίου Κοινότητας έχει γνωμοδοτικό χαρακτήρα, κάτι που επισήμανε στη χθεσινή συνεδρίαση και το μέλος της Επιτροπής Δημήτρης Μπούνιας.


Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr