background img
banner
banner

Συγκροτήθηκε σε Σώμα το νέο Δ.Σ. του Ε.Κ.Α.ΜΕ.

ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΞΕΛΕΓΗ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΩΝΗΣ – ΤΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΣΤΙΣ ΑΙΧΜΕΣ ΣΤΕΦΑΝΙΔΗ

Τον Γιώργο Γκιώνη, μέλος του απερχόμενου Δ.Σ., στήριξε η πλειοψηφία των εκλεγμένων για πρόεδρο του Συλλόγου του Ειδικού Κέντρο Αποκατάστασης και Μέριμνας Ατόμων με Αναπηρίες Αιγίου και είναι αυτός που αναλαμβάνει τα ηνία για την επόμενη τριετία. Η συγκρότηση σε Σώμα έγινε το βράδυ της Τρίτης 27/7, με τον κ. Γκιώνη, που συγκέντρωσε τις περισσότερες ψήφους στις αρχαιρεσίες της Κυριακής, να συγκαλεί το συμβούλιο, δεδομένου ότι, όπως ανέφερε, «τα θέματα ΄΄τρέχουν΄΄ και καλό είναι να μην χάνουμε χρόνο».

Να σημειωθεί ότι η ψηφοφορία μεταξύ των επτά εκλεγμένων μελών του νέου Δ.Σ. ήταν φανερή, κάτι που προτάθηκε από τον κ. Γκιώνη και έγινε αποδεκτό από τους υπόλοιπους. Για την προεδρία υπήρξαν δύο υποψηφιότητες. Αυτή του κ. Γκιώνη αλλά και του απερχόμενου προέδρου Θόδωρου Στεφανίδη. Ο κ. Γκιώνης έλαβε έξι ψήφους και ο κ. Στεφανίδης μία. Αντιπρόεδρος εκλέγεται η παλιά πρόεδρος του Συλλόγου Μαρία Αλεξανδροπούλου, γραμματέας επανεκλέγεται η Βάσω Κούσκουρη, ταμίας εκλέγεται και πάλι ο Γιάννης Παναγόπουλος και μέλη οι Βασιλική Σακελλαρίου, Θόδωρος Στεφανίδης και Γιώργος Αλεξανδρόπουλος.

Μιλώντας στο protionline.gr για την εκλογή του στην προεδρία, ο κ. Γκιώνης ανέφερε: ΄΄Ευχαριστώ τα μέλη του Δ.Σ. που με ψήφισαν. Μονιασμένοι όλοι μαζί και με συνεννόηση θα εργαστούμε για να προωθούμε τα θέματα του συλλόγου και του Κέντρου μας, με γνώμονα πάντα το καλό των παιδιών μας΄΄. Επίσης, θέλησε να δώσει απάντηση και στη δήλωση του κ. Στεφανίδη στo protionline.gr ότι «τώρα πασχίζουν όλοι για να κόψουν την κορδέλα», εννοώντας να καρπωθούν το έργο των νέων υπό ανέγερση εγκαταστάσεων του Ειδικού Κέντρου, ο νέος πρόεδρος είπε: ΄΄Αναγνωρίζουμε τις προσπάθειες του κ. Στεφανίδη και γι’ αυτό όλοι προτείναμε να είναι γραμματέας του συλλόγου με αρμοδιότητα να ελέγχει τις εργασίες στο νέο κτίριο, όμως αρνήθηκε. Από εκεί και πέρα, την… κορδέλα των εγκαινίων του νέου Ε.Κ.Α.ΜΕ. δεν θα την κόψω ούτε εγώ ως πρόεδρος, ούτε το υπόλοιπο Δ.Σ., ούτε ο δήμαρχος, ούτε ο Περιφερειάρχης. Θα την κόψουν τα παιδιά μας, μαζί με τους εργαζόμενους. Άλλωστε, εμείς γι’ αυτά τα παιδιά αγωνιζόμαστε και επ’ ουδενί για τις θέσεις…΄΄.


Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr