background img
banner
banner

Δύο αθλητές της ΠΑΛΕΜΟΤ συμμετείχαν στο παγκόσμιο Junior Motocross!

Δυο μικροί αθλητές της ΠΑΛΕΜΟΤ συμμετείχαν με την Εθνική Ομάδα Motocross στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Junior Motocross που διεξήχθη στην Μεγαλόπολη Αρκαδίας από τις 31 Ιουλίου έως 1 Αυγούστου 2021! Οι μικροί αναβάτες είναι ο Τρακαδάς Ανδρέας (κατηγορία ΜΧ65) και ο Αναγνωστόπουλος Παναγιώτης (κατηγορία ΜΧ85) οι οποίοι ξεκίνησαν την ενασχόληση τους με το άθλημα από το ΠΑΛΕΜΟΤ Motocross School!

Ήταν μία από τις μεγαλύτερες διοργανώσεις που έχουν φιλοξενηθεί ποτέ στην ευρύτερη περιοχή και στην οποία συμμετείχαν 130 μικροί αθλητές από 130 χώρες. . Η χώρα μας, εκτός του ότι φιλοξένησε τον αγώνα, συμμετείχε στον θεσμό με 17 αθλητές. Παρόλο που τα προβλήματα δεν έλειψαν(τραυματισμοί πριν τον αγώνα αλλά και κατά την διάρκεια αυτού) η συνολική παρουσία τους ήταν θαυμάσια, καταφέρνοντας να φέρουν την Ελλάδα στην 14η θέση της κατάταξης των Εθνικών ομάδων σε σύνολο 22 χωρών που βαθμολογήθηκαν.

Στην κατηγορία JMX65 ο Ανδρέας Τρακαδάς προκρίθηκε στον τελικό της Κυριακής τερματίζοντας στην 37η θέση, ενώ στην κατηγορία JMX85 ο Παναγιώτης Αναγνωστόπουλος δεν κατάφερε να προκριθεί στους αγώνες της Κυριακής, ωστόσο αποκόμισε πλούσιες εμπειρίες.


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr