background img
banner
banner

Τι αποκάλυψε ο νέος γενικός διευθυντής του ΠΓΣ για Γκάμαρη και Κing

ΛΑΜΠΡΟΥ: ‘’ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΔΥΣΚΟΛΗ ΑΡΧΗ’’

Ο Σπύρος Λάμπρου είχε φορέσει την μελανόλευκη με πρόταση του προπονητή τον Γιώργο Ιωακειμίδη, ο οποίος έφυγε από την ζωή το 2017 σε ηλικία 64 ετών.

Ο Σπύρος Λάμπρου αναλαμβάνοντας τη θέση του γενικού διευθυντή, μίλησε στο protionline.gr για την προσπάθεια που ξεκινά για την αναγέννηση του Παναιγιάλειου και ξεκινώντας από την πρόσληψη του Παναγιώτη Κορομπόκη, είπε: «Ο νέος προπονητής του Παναιγιάλειου είναι άνθρωπος μαχητής, κάτι που απέδειξε και στην πρόσφατη συνεργασία του με την Λευκίμμη. Θεωρώ ότι είναι μια από τις καλύτερες επιλογές που θα μπορούσαν να γίνουν για την ομάδα του Αιγίου».

Για το πέρασμά του από τον Παναιγιάλειο, ο Σπύρος Λάμπρου θυμάται: «Έχω παίξε μπάλα στο γήπεδο, με τις κερκίδες «τίγκα» να μην πέφτει καρφίτσα. Γνωρίζω πολύ καλά τι ομάδα είναι και τι βάρος έχει η μελανόλευκη φανέλα.»

Για τον νέο Παναιγιάλειο που δημιουργείται, ο Σπύρος Λάμπρου ανέφερε: «Είναι μια δύσκολη αρχή. Ξεκινάμε δουλειά με λίγα λόγια. Θέλουμε να κάνουμε κάποια πράγματα, να δει η πόλη και να αξιολογήσει. Τα λόγια λέγονται εύκολα. Εδώ θα είστε δεν έχουμε τίποτα να κρύψουμε όλα θα είναι ξεκάθαρα και αληθινά. Να κάνουμε αυτό που πρέπει για την ομάδα και την ιστορία της.
Θα χρειαστούμε και τη βοήθειά σας. Εγώ από την πλευρά μου θα στηρίξω με την εμπειρία μου την ομάδα. Ήμουν τρία χρόνια πρόεδρος στην Χαλκίδα και 9 χρόνια πρόεδρος στο Χαϊδάρι.
Το νέο ΔΣ θα ανακοινωθεί επίσημα την Τρίτη.»

Για τον πρόεδρο Γιώργο Γκάμαρη και τον Borris King, ο Σπύρος Λάμπρου δήλωσε: «Ο Γιώργος Γκάμαρης είναι διατεθειμένος να τρέξει πολύ γι’ αυτή την ομάδα. Δυστυχώς απουσιάζει αφού έπεσε θύμα του covid 19. Είναι και αυτός ένας από τους λόγους της καθυστέρησης στον Παναιγιάλειο, χωρίς να θέλουμε να ρίξουμε ευθύνες σε κανέναν.
Υπάρχει μια οικονομική βάση στην ομάδα, που είναι ο Borris King. Αποφασισμένος από την πλευρά του να στηρίξει τον Παναιγιάλειο, είναι δίπλα μας και θα μας προσφέρει πολλές λύσεις.
Όλοι μαζί να βοηθήσουμε, να ορθοποδήσει αυτή η ομάδα.»


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr