background img
banner
banner

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ: ΣΕΛΕΣΤΕ: Αγώνας κοινωνικής προσφοράς στη Ναύπακτο

Άλλο ένα Φιλικό Ματς Αθλητικού Πολιτισμού και Κοινωνικής Προσφοράς, διεξήχθη την Τετάρτη 8/9 στο Εθνικό Παπαχαραλάμπειο Στάδιο της Ναυπάκτου, ανάμεσα στη Μικτή Ομάδα Επίλεκτων Σελεστε 2017 # Equal Team και στους Παλαίμαχους του Ηλειακού Λεχαινών.

«Οι φωτογραφίες, από το ματς, αλλά και από το τρίτο Ημίχρονο της Διοίκησης της Σελέστε, είναι από το εξαιρετικό παραθαλάσσιο Κέντρο “Το Σουσουρο”, του καλού φίλου και συμπαίκτη μας, Κώστα Ζελιου.

Στην παρέα της Σελέστε, μαζί με το Γενικό Διευθυντή της Ομάδας μας τον Αλέκο Κοτσαλο, και τον τερματοφυλακα Νεκτάριο Νικολαου, οι εκλεκτοί φίλοι και συνεργάτες μας, ο Διευθυντής του Παπαχαραλαμπειου Σταδίου κ. Αντρέας Καλφουτζος, ο Πρόεδρος του Σταδίου, αλλά και της ενεργής Ομάδας του Ναυπακτιακου Αστέρα, ο κ. Γιώργος Μιχος, και ο Διαιτητής της συνάντησης, κ. Δημήτρης Γκιαφης.

Ευχαριστούμε τους Παλαίμαχους του Ηλειακου Λεχαινών, και τον Αρχηγό τους, το φίλο μας Θανάση Κράγκαρη, για την επίσκεψη τους στην ωραία Ναύπακτο.
Επιφυλασσόμαστε να ανταποδώσουμε την επίσκεψη στα Λεχαινά για τη ρεβάνς» δήλωσε ο ιδρυτής της Σελέστε, Δημήτρης Πιερρουτσάκος.


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr