background img
banner
banner

Βελτιωμένος ο Παναιγιάλειος

ΣΤΟ ΧΩΡΙΣ ΓΚΟΛ ΦΙΛΙΚΟ ΜΕ ΤΟΝ ΑΣΤΕΡΑ ΒΑΡΗΣ  

Καλή παρουσία είχε ο Παναιγιάλειος απέναντι στον περισσότερο προετοιμασμένο Αστέρα Βάρης, απειλώντας να πάρει και κάτι παραπάνω από τους γηπεδούχους στο φιλικό παιχνίδι του Σαββάτου στην Βάρη που έληξε με ”λευκή ισοπαλία”

Ο Φάνης Γκέκας χρησιμοποίησε 21 ποδοσφαιριστές, εξάγοντας για μια ακόμα φορά ωφέλιμα συμπεράσματα και δηλώνοντας στο φινάλε ευχαριστημένος από την εικόνα του Παναιγιάλειου.

Πολύ καλή η παρουσία των ξένων του Παναιγιάλειου, ενώ κάποιοι αυτοματισμοί στη διάρκεια του αγώνα, άφησαν υποσχέσεις για την συνέχεια του αιγιώτικου σύλλογου.

Για μια ακόμα φορά φάνηκε η απουσία του καθαρού σέντερ φορ.

Άψογη η φιλοξενία από την ομάδα του Αστέρα Βάρης, τον οποίο ευχαριστεί η διοίκηση που ήταν παρούσα, όπως και ο χορηγός Μπόρις Κινγκ.

Παναιγιάλειος: Ιωαννίδης, Κουρτελέσης, Ραπτόπουλος, Σεμπάστιαν Αφούσσι, Μπούζντρα, Αλεξ Αφούσσι , Βλαχόπουλος, Τζούνιορ, Χάμζα, Λιάτος, Μπόριτσιτς.

Στο β΄ημίχρονο αγωνίστηκαν και οι: Πλατυκώστας, Ροδόπουλος, Μακρίδης, Χατζηαντωνίου, Κρεμίτσας, Δαλιάνης, Ψωμάρας, Βαλλιάνος, Φουφούνης, Αποστολής.

Φιλικό την Κυριακή στο Αίγιο με Ναυπακτιακό 

Η αναβολή του πρωταθλήματος δίνει την ευκαιρία στον προπονητή του Παναιγιάλειου, να παίξει ακόμα ένα δυνατό φιλικό παιχνίδι. Αυτή τη φορά αντίπαλος θα είναι ο Ναυπακτιακός Αστέρας στην προγραμματισμένη για την Κυριακή μεταξύ τους συνάντηση, στο Δημοτικό Στάδιο Αιγίου.

Προστέθηκαν στο ρόστερ και οι Δανοί αδελφοί Αφούσσι 

Η διοίκηση του Παναιγιαλείου ανακοίνωσε την έναρξη συνεργασίας με τους Αλεξ και Σεμπάστιαν Αφούσσι. Οι δύο 24χρονοι Δανοί ποδοσφαιριστές γεννημένοι στις 3 Ιουνίου 1997 είναι δίδυμα αδέλφια και αγωνίζονται στη θέση του αμυντικού μέσου (Αλεξ) και του κεντρικού αμυντικού (Σεμπάστιαν). Τη περασμένη σεζόν αγωνιζόντουσαν στην Πορτογαλία με την ομάδα της Κουαρτερένσε (Γ’ Εθνική).

Ρεπό τη Δευτέρα και διπλή προπόνηση την Τρίτη

Μετά το χαλάρωμα της Κυριακής που ακολούθησε το φιλικό της Αθήνας, ξεκούραση περιμένει τη Δευτέρα 27/9 τους μελανόλευκους. Δεν άφησε την ευκαιρία ο Φάνης Γκέκας για να επισκεφτεί την οικογένειά του στην Κέρκυρα.

Ο κόουτς του Παναιγιάλειου παρακολουθεί παράλληλα κάποια βίντεο ενός αλλοδαπού επιθετικού που έχει προταθεί κι αν κρίνει θετικά τα πράγματα, τότε θα αποκτηθεί σαν τελευταία μεταγραφή.

Το πρόγραμμα της Τρίτης 28/9 περιλαμβάνει διπλή προπόνηση, αρχίζοντας το πρωί από το γυμναστήριο με βάρη και ταχύτητες.

Επιστρέφει στις προπονήσεις ο Τοκάμ 

Ξεπέρασε το πρόβλημα με την γαστρεντερίτιδα ο Τοκάμ και αναμένεται από αύριο να επιστρέψει στην προετοιμασία του Παναιγιάλειου.


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr