background img
banner
banner

Γ’ ΕΘΝΙΚΗ: Επαφές με αλλοδαπούς επιθετικούς για να κλείσει το ρόστερ

ΦΙΛΙΚΟ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΜΕ ΑΣΤΕΡΑ ΒΑΡΗΣ Ο ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ

Ένα δυνατό φιλικό παιχνίδι έψαχνε ο Παναιγιάλειος και τελικά το βρήκε στην Αθήνα. Συγκεκριμένα συμφωνήθηκε φιλική συνάντηση το απόγευμα του Σαββάτου με τον Αστέρα Βάρης, ομάδα που επίσης θα αγωνίζεται στην Γ΄ Εθνική.
Έφυγε έτσι ένα βάρος από τον κόουτς Φάνη Γκέκα, που ήθελε να δει και να κρίνει τους μελανόλευκους και στα δύσκολα, αφού τα φιλικά που προηγήθηκαν ήσαν με αντιπάλους Α΄ κατηγορίας.

Συνεχίζονται στην Τέμενη οι προπονήσεις

Στην Τέμενη και σήμερα θα είναι πρωινή η προπόνηση, πριν το φιλικό του Σαββάτου με τον Αστέρας Βάρης. Στην χθεσινή προπόνηση με ατομικό πρόγραμμα συνέχισε ο Στέλιος Καρβούνης, ενώ απουσίαζε ο Καμερουνέζος Τοκάμ, που ταλαιπωρείται από γαστρεντερίτιδα. Στο ομαδικό πρόγραμμα μετά τον Πλατυκώστα, επέστρεψε και ο Βλαχόπουλος. Το πρόγραμμα της χθεσινής προετοιμασίας ξεκίνησε ο γυμναστής Δημήτρης Καραΐνδρος και στη συνέχεια ο Φάνης Γκέκας έκανε στους μελανόλευκους ασκήσεις κατοχής μπάλας, με ανταλλαγή πάσας στο γήπεδο χωρίς τερματοφύλακες.

Αλλοδαπός επιθετικός στο στόχαστρο του Παναιγιάλειου

Έναν επιθετικό θέλει για να κλείσει το ρόστερ του ο Παναιγιάλειος, ο οποίος θα προστεθεί με τους υπόλοιπους παίκτες, ύστερα από τις δοκιμές που γίνονται από τον Φάνη Γκέκα και τις τελικές επιλογές του που θα προκύψουν.
Μάλιστα έχουν ξεκινήσει κάποιες επαφές, που αναμένεται να καταλήξουν σε ουσιαστικό αποτέλεσμα για τον Αιγιώτικο Σύλλογο και να μπει ακόμα πιο δυνατά στο πρωτάθλημα.

Εγκρίθηκε και υπογράφει ο Στηβ Τοκάμ

Ο 21χρονος Καμερουνέζος μέσος με Ελβετικό διαβατήριο Στηβ Τοκάμ, άρεσε από τις πρώτες του προπονήσεις στον Παναιγιάλειο και πήρε το οκέυ από τον Φάνη Γκέκα για το φετινό μελανόλευκο ρόστερ.
Όπως εξελίσσονται τα πράγματα, πολύ δύσκολο μέχρι απίθανο να ξεκινήσει το πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής στις 3 Οκτωβρίου και αυτό είναι ευνοϊκό για τον Φάνη Γκέκα που θα είναι σε θέση να πάρει την ευκαιρία για μια παράταση της προετοιμασίας, ενώ παράλληλα θα έχει χρονικό περιθώριο για κάποιο ακόμα φιλικό, ύστερα από το αυριανό με τον Αστέρα Βάρης.

Ούτε φέτος αποφύγαμε το «μπάχαλο» με τα πρωταθλήματα

Μετά την δικαστική αθωωτική απόφαση που έλαβε ο Ηρόδοτος από τα δικαστήρια επιστρέφοντας πάλι από την Γ΄ Εθνική στην Super League 2, (απορρίφθηκε τελικά ο φάκελος της Ρόδου με την αιτιολογία: «επειδή πρόκειται περί τήρησης καταληκτικών προθεσμιών υποβολής των δικαιολογητικών».), ,άρχισαν και οι υπόλοιπες ομάδες που είχαν «κοπεί» από την SuperLeague 2, να κινούν δικαστικούς μηχανισμούς για να επιστρέψουν με την σειρά τους στην 2η Εθνική κατηγορία.

Αυτό το μπάχαλο που έχει δημιουργηθεί με τον άγνωστο «Χ» για σωματεία που ναι μεν βρίσκονται στην Γ΄ Εθνική αλλά κατά την κρίση τους ουσιαστικά ανήκουν στην SuperLeague 2, έχει μπερδέψει την ΕΠΟ και φυσικά το εγχώριο πρωτάθλημα, που ποτέ και σε καμιά περίπτωση δεν έχει καταφέρει να συμβαδίσει με τα υπόλοιπα ευρωπαϊκά.
Το θύμα όλης αυτής της εμπλοκής στις δικαστικές αποφάσεις, φυσικά είναι και η Γ΄ Εθνική. Μια κατηγορία που είπαμε «δόξα τω Θεώ» όταν ανακοινώθηκε η έναρξή της για τις 19 Σεπτεμβρίου, για να φτάσουμε τώρα στον Οκτώβρη, να μην βλέπουμε να ξεκινά αυτό το πρωτάθλημα ούτε στις 3 Οκτωβρίου όπως εκ των υστέρων ανακοινώθηκε και φτάσαμε πάλι να λέμε «βοήθα Παναγία».
Λογικά αυτή η καθυστέρηση μπορεί να βολεύει τον …καθυστερημένο Παναιγιάλειο, τι φταίνε όμως τα σωματεία που έδειξαν συνέπεια στους προγραμματισμούς που είχαν τεθεί από την ΕΠΟ;

Κυριακή στις 4μ.μ το γειτονικό ντέρμπι κυπέλλου Διαγόρας – Παναχαϊκή

Στο γήπεδο Βραχνεΐκων η νοκ άουτ αναμέτρηση κυπέλλου ανάμεσα στον Διαγόρα και την Παναχαϊκή για την 3η φάση του κυπέλλου Ελλάδας, θα ξεκινήσει στις 4 το απόγευμα. Μάλιστα θα το διευθύνει η Ελένη Αντωνίου από το σύνδεσμο της ανατολικής Αττικής. Αχαιοί διαιτητές ορίστηκαν στο παιχνίδι Καλλιθέας – Επισκοπής και είναι οι: Παναγιώτης Καδδάς με βοηθούς τους Κακαφώνη, Οικονόμου


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr