background img
banner
banner

Οκτώβρης και παίζουν ακόμα φιλικά

Η ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΣΤΗΝ Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ ΕΥΝΟΕΙ ΤΟΝ ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟ

Αποφάσεις για τις αδειοδοτήσεις στην Super League 2, όπως για παράδειγμα στην περίπτωση του ΑΟ Καβάλας που περιμένει με αγωνία την τύχη του από το αν η σημερινή δικαστική απόφαση είναι θετική για να πάρει συμμετοχή στο πρωτάθλημα της Super League 2, ή διαφορετικά να οπισθοχωρήσει στην Γ΄ Εθνική, επηρεάζουν και την έναρξη του πρωταθλήματος.

Είχε οριστεί η έναρξη Γ΄ Εθνικής στις 19/09 και ακόμα περιμένουμε

Με αυτά και άλλα φύγαμε από την προγραμματισμένη σέντρα στις 19 Σεπτέμβρη για την Γ΄ Εθνική και πήγαμε στις 3 Οκτώβρη, αλλά τελικά όπως πάνε τα πράγματα, ούτε για τις 10 Οκτώβρη θα καταφέρουμε να δούμε να κάνουν σέντρα τα σωματεία της κατηγορίας

Η ΕΠΟ μπορεί να θέλει, αλλά δεν μπορεί να κάνει το πρώτο βήμα που είναι η κατάρτιση των ομίλων, αφού το τοπίο με τις συμμετοχής στην Super League 2 παραμένει …ομιχλώδες.
Ακόμη και στην περίπτωση που ξεκαθαρίσει οριστικά το τοπίο με τις συμμετοχές στη Super League 2, το γεγονός ότι η επόμενη συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής θα γίνει το νωρίτερο την ερχόμενη Δευτέρα, για να εγκριθεί ο καταρτισμός των Ομίλων από την Επιτροπή Εκτάκτων Θεμάτων της ΕΠΟ, σημαίνει πως η κλήρωση από την οποία θα προκύψει το αγωνιστικό πρόγραμμα δεν είναι δυνατόν να πραγματοποιηθεί νωρίτερα από την επόμενη Τρίτη (5/10).

Σε αυτή την περίπτωση, βεβαίως, δεν θα είναι εφικτό να υπάρξει ορισμός αγώνων της πρεμιέρας για την εγγύτερη Κυριακή, αφού δεν θα δίνεται ο απαιτούμενος χρόνος στα σωματεία για τις απαιτούμενες προετοιμασίες τους.

Συνεπώς, η μοναδική περίπτωση να υπάρξει πρεμιέρα στις 10/10 είναι μόνο στην περίπτωση που η έγκριση των ομίλων θα γινόταν από την Επιτροπή Εκτάκτων Θεμάτων της ΕΠΟ, κάτι που δεν φαίνεται να συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες ως επιλογή τη δεδομένη στιγμή.

Περιμένει ο Παναιγιάλειος με προετοιμασία και φιλικά

Όσο πάει πίσω το πρωτάθλημα στην Γ΄ Εθνική, τόσο παρατείνεται και η προετοιμασία στον Παναιγιάλειο.
Ο Φάνης Γκέκας είναι από τους λίγους που ευνοούνται από αυτή την παράταση της έναρξης, αφού ήρθε με καθυστέρηση και τρέχει να μαζέψει την ομάδα όσο καλύτερα γίνεται στο διαθέσιμο χρόνο που έχει.

Παράλληλα ο προπονητής του Παναιγιάλειου έχει περισσότερες ευκαιρίες για διεξαγωγή φιλικών αγώνων, διαφορετικά θα πήγαινε στο πρωτάθλημα μετά από το φιλικό με την Θύελλα Αιγίου.
Τα πλεονεκτήματα στην τεχνική ηγεσία του Παναιγιάλειου πλέον είναι οι περισσότερες δοκιμές σε παίκτες και σχήματα, με την ομοιογένεια να σχηματίζεται από παίκτες που ήρθαν ξαφνικά στον Αιγιώτικο Σύλλογο.

Στην Τέμενη και σήμερα η προπόνηση

Χωρίς απουσίες η χθεσινή προπόνηση στο γήπεδο της Τέμενης, μόνο ο Κώστας Δαλιάνης ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα.
Οι υπόλοιποι ξεκίνησαν προθέρμανση με τον Δημήτρη Καραΐνδρο, συνέχισαν με τον Φάνη Γκέκα με παιχνίδια κατοχής και αερόβιο πρόγραμμα.
Ξεχωριστό πρόγραμμα είχαν οι τερματοφύλακες με την καθοδήγηση και επίβλεψη του Γιάννη Μπαλτιμά.

Αποφάσεις για την αρχική 11άδα με τον Ναυπακτιακό

Ο Φάνης Γκέκας αναμένεται μέχρι αύριο να έχει λάβει τις τελικές του αποφάσεις, για το πώς θα χειριστεί το φιλικό της Κυριακής με τον Ναυπακτιακό Αστέρα.
Υπάρχει καλό έμψυχο υλικό και ισάξιοι παίκτες σε πολλές θέσεις, που σίγουρα βάζουν σε δίλλημα τον προπονητή του Παναιγιάλειου.


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr