background img
banner
banner

Σε πανηγυρικό κλίμα γιόρτασε τα 90 χρόνια της η ΑΕ Αιγίου | ΦΩΤΟ

ΛΑΜΠΡΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΚΑΙ ΦΙΛΙΚΟ ΜΕ ΤΗΝ ΑΕΚ

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε χθες Δευτέρα στο Δημοτικό Στάδιο Αιγίου, η γιορτή 90 χρόνων της ΑΕ Αιγίου, που περιλάμβανε το φιλικό με την ΑΕΚ και βραβεύσεις. Το καλωσόρισμα έγινε από τον πρόεδρο της ΑΕ Αιγίου Φίλιππο Κοσσαρά ο οποίος αφού έκανε αναφορά στην ιστορία της ΑΕ Αιγίου που ξεκινά από το 1931, έδωσε τον λόγο στον πρόεδρο ΝΠΔΔΑ Τάκη Ανδριόπουλο που καλησπέρισε την αποστολή της ΑΕΚ και υποσχέθηκε ότι γίνεται προσπάθεια να τακτοποιηθεί το θέμα των αποδυτηρίων στο γήπεδο Πλαστήρα, που είναι ο πραγματικός χώρος του ιστορικού σωματείου της ΑΕ Αιγίου, ευχόμενος να πραγματοποιούνται ανάλογες εκδηλώσεις στην πόλη μας.

Στη συνέχεια μίλησαν από την ΕΠΣ Αχαΐας οι δυο αντιπρόεδροι: Θεοδωρόπουλος και Πλούμης που ευχήθηκαν υγεία και επιτυχίες. Έδωσαν συγχαρητήρια στην ΑΕ Αιγίου και στους παίκτες που έχουν μεγαλώσει μαζί μας. Ο αντιδήμαρχος Γιώργος Φραγκονικόλόπουλος σαν Αεκτζής ήταν ιδιαίτερα χαρούμενος που συνάντηση ποδοσφαιριστές που κάποτε χειροκροτούσε στο γήπεδο της Ν. Φιλαδέλφειας.

Στον Μιχάλη Σιμιγδαλά η πρώτη πλακέτα

Από τον σύνδεσμο παλαιμάχων της ΑΕ Αιγίου τιμήθηκε ο αντίστοιχος σύνδεσμος της ΑΕΚ, από τον Φίλιππο Κοσσαρά.
Ο εκπρόσωπος του συνδέσμου φιλάθλων Αιγίου Ζώης Σχινάς, απένειμε πλακέτα σε μια μεγάλη ποδοσφαιρική μορφή της ΑΕΚ, τον τερματοφύλακα Στέλιο Σεραφείδη, που υπογράμμισε την τιμή που τους έγινε να έρθουν στο Αίγιο να παίξουν φιλικό με την ΑΕ Αιγίου. Ο Γιάννης Θεοφανόπουλος από τον σύνδεσμο φιλάθλων Αιγίου έδωσε πλακέτα στον Χρήστο Αρδίζογλου.
Ο Ιβάν Ρούσεφ βράβευσε τον μεγαλύτερο σε ηλικία παλαίμαχο της ΑΕ Αιγίου, Γιώργο Τίντα, που ευχαρίστησε την ΑΕΚ για την τιμή, ενώ χαριτολογώντας αναφέρθηκε στις παλιές μπάλες με τα κορδόνια και το καρβουνίδι στον αγωνιστικό χώρο, αντί για τον σημερινό χλοοτάπητα.

Ο Μιχάλης Σιμιγδαλάς πρόσφερε το συλλεκτικό ημερολόγιο της ΑΕΚ, στον πρόεδρο της ΑΕ Αιγίου Φίλιππο Κοσσαρά, υπογραμμίζοντας ότι ΑΕΚ είναι ο κόσμος της.
Ισόπαλο 4-4 τελείωσε το παιχνίδι

Χορταστικό σε θέαμα και γκολ το παιχνίδι, έληξε ισόπαλο 4-4.
Ενός λεπτού σιγή κρατήθηκε για τον θάνατο του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή της ΑΕ Αιγίου Ανδρέα Τριανταφύλλη, που είχε δοκιμαστεί και στην ΑΕΚ και έφυγε από την ζωή στην Φλόριντα 70 χρονών.

ΑΕ Αιγίου: Χαβαριώτης, Παπακωνσταντίνου, Κοσσαράς, Τιμοθέου, Σταματόπουλος, Κυριακόπουλος, Τσεκούρας, Στ. Τριανταφύλλου, Μαζαράκης, Αγγελόπουλος, Κωνσταντέλης.
Επίσης έπαιξαν: Τζουράς, Φιλ. Κοσσαράς, Ζαφειρόπουλος, Μπαζιώτης, Π. Κοσσαράς, Παπαδόπουλος, Κωστόπουλος, Ριτσινιάς, Τίντας, Μεσσήνης, Τριανταφυλλόπουλος, Κ. Τριανταφύλλου, Καλδίρης.

ΑΕΚ: Παπάς, Ζαροτιάδης, Πορφύρης, Ζήσης, Θεοδωρόπουλος, Ρούσεφ, Παντελίδης, Αρδίζογλου, Καρούσης, Γεωργιάδης, Δαδίτσος, Σαρκίρης, Παπαθεοδώρου, Ζωγράφος, Νικολούδης, Ζαχαρόπουλος.
Παρόντες ακόμα ήσαν: Σταθόπουλος, Εξαρχίδης, Σιμιγδαλάς.


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr