background img
banner
banner

Πλήθος κόσμου στον Αγιασμό του Αχιλλέα Καμαρών

Με την παρουσία του Μητροπολίτη Πατρών Χρυσοστόμου, τελέστηκε και γι’ αυτή την αγωνιστική σεζόν ο Αγιασμός του του Αχιλλέα. Πολύς ο κόσμος στο γήπεδο των Καμαρών, με τη διοίκηση, την τεχνική ηγεσία, όλα τα τμήματα του σωματείου και τους φιλάθλους του Αχιλλέα, να διακατέχονται από αισιοδοξία από το πλήθος και την διάθεση των επισκεπτών, καθώς και για την αγωνιστική πορεία στο νέο πρωτάθλημα της Β’ κατηγορίας.

Με μήνυμα της διοίκηση καλωσόρισε τους παραβρισκόμενους στην εκδήλωση και ευχαρίστησε τους υποστηρικτές της ομάδας:
«Όταν για 2η συνεχόμενη χρονιά ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Πατρών Χρυσόστομας μας τιμά με την παρουσία του, τότε σίγουρα κάτι πολύ καλό έρχεται και είναι ύψιστη τιμή για την περιοχή και τον Σύλλογό μας.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους βουλευτές: Χριστίνα Αλεξοπούλου και Άγγελο Τσιγκρή, τον αντιπεριφερειάρχη Χαράλαμπο Μπονάνο, τον πολιτευτή Μαρίνο Σκανδάμη, τον αντιδήμαρχο Αιγιάλειας Στράτο Βαρδάκη, τον διευθυντή του πολιτικού γραφείου Αιγιάλειας, υφυπουργό εξωτερικών Ανδρέα Κατσανιώτη, τον Άρη Πατσόπουλο, το μέλος της κοινότητας Αιγίου Σωκράτη Μαυρίδη, τον Α΄ αντιπρόεδρο επιμελητηρίου Αχαΐας Άρη Τηλιγάδη την κ. Βιβή Παξινού, του προέδρους τοπικών συλλόγων, ιερείς όμορων ενοριών, του παλαίμαχους, τους γονείς και φίλους του Συλλόγου μας, καθώς και αυτούς που για διάφορους λόγους δεν κατέστη δυνατόν να παρευρεθούν στον Αγιασμό μας.

Όταν ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας εκμυστηρεύτηκε ότι πλέον είναι Αχιλλέας Καμαρών και μας παρακολουθεί συνεχώς, τότε τη τιμή για μας είναι ακόμα μεγαλύτερη. Ευχαριστούμε θερμά και όσους βοήθησαν στις ανάγκες του Αγιασμού: το αρτοποιείο Κοσμόπουλος, τον Παναγιώτη Γρυλλή και τον Ανδρέα Νιγιάννη.»


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr