background img
banner
banner

Τον Νοέμβριο επιστρέφει η «μεγάλη οθόνη» στο Αίγιο

ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΤΗΣ ΔΗ.Κ.ΕΠ.Α. ΩΣΤΕ ΝΑ ΤΕΘΕΙ ΣΕ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΞΑΝΑ Ο ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ «ΑΠΟΛΛΩΝ»

Τα περιοριστικά μέτρα κατά του covid-19 κράτησαν… σβηστά τα φώτα του Δημοτικού Κινηματογράφου «Απόλλων» για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα, με τους σινεφίλ της περιοχής να στερούνται τις πρώτες προβολές και τις αξιόλογες ταινίες που προέβαλε πριν την πανδημία.

Στη Δημοτική Κοινωφελή Επιχείρηση Αιγιαλείας ωστόσο έχουν δρομολογήσει την επανέναρξη, δεδομένης της επαναλειτουργίας ανάλογων θεαμάτων, πάντα ωστόσο με την τήρηση των κανόνων ασφαλείας και του ειδικού πρωτοκόλλου.

Γι’ αυτόν ακριβώς τον λόγο, το πρώτο βήμα ήταν η απολύμανση του χώρου, κάτι που πραγματοποιείται στο πλαίσιο του τακτικού καθαρισμού των δημοτικών χώρων. Από εκεί και πέρα, όπως επισήμανε στο protionline.gr η πρόεδρος της Δημοτικής Επιχείρησης Μαρία Τσουκαλά, επιδιώκεται αναβάθμιση της κινηματογραφικής μηχανής για ακόμη καλύτερο αποτέλεσμα. Όπως και να έχει όμως, η κ. Τσουκαλά εξέφρασε τη βούληση, ο «Απόλλων» να ξεκινήσει και πάλι τις προβολές από τον ερχόμενο μήνα.

Επιπλέον, έκανε γνωστή τη στόχευση για ανακαίνιση των παρασκηνίων και των τουαλετών, κάτι που εκκρεμεί αρκετά χρόνια, έργο βέβαια που απαιτεί ένα αρκετά μεγάλο ποσό, ώστε το αποτέλεσμα να είναι αντάξιο της σημασίας για τον τοπικό Πολιτισμό, που έχει η μοναδική κινηματογραφική αίθουσα του Αιγίου.


Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr