background img
banner
banner

Ο Ακρατινός Levianth μαζί με την Έλενα Παπαρίζου δημιούργησαν το «Lightning»!

ΕΝΑ SINGLE ΔΙΕΘΝΩΝ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΩΝ ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ…

Η Έλενα Παπαρίζου συνεργάζεται με τον παραγωγό Levianth, ο οποίος διαπρέπει τα τελευταία χρόνια στην Ελλάδα και στο εξωτερικό με τις κυκλοφορίες του. Ο Levianth δεν είναι άλλος από τον Ακρατινό Νικόλα Σπηλιωτόπουλο που συνεχίζει την ανοδική πορεία του, κατακτώντας τα decks όλου του κόσμου!

Dj, εμπνευστής, youtuber, μουσικός παραγωγός, δημιουργός, ο Νικόλας Σπηλιωτόπουλος, κατά κόσμον Levianth, με εκατομμύρια streams στις μηχανές αναπαραγωγής της μουσικής, μετρά αμέτρητους θαυμαστές και συνεργάζεται με τα κορυφαία ονόματα της ελληνικής ποπ μουσικής. Γιος του οφθαλμίατρου Χρήστου Σπηλιωτόπουλου και της διευθύντριας του 2ου Δημοτικού Σχολείου Ακράτας Χαράς Μαμωνά, αγγίζει την κορυφή, παρά τα 24 χρόνια του.

Μαζί με την Έλενα Παπαρίζου δημιούργησαν το διεθνών προδιαγραφών «Lightning», ένα single διαφορετικό από όσα μας έχει συνηθίσει μέχρι σήμερα η τραγουδίστρια, στα 22 χρόνια της πορείας της στη δισκογραφία.

Το «Lightning» είναι διαθέσιμο σε δύο εκδόσεις, την πρωτότυπη εκδοχή και το club remix που δημιουργήθηκε ειδικά για την εμφάνιση της Έλενας Παπαρίζου στο φετινό MadWalk 2021 by Serkova Crystal Pure – The Fashion Music Project. Τη μουσική παραγωγή υπογράφει ο Levianth, ενώ οι στίχοι ανήκουν στην Έλενα Παπαρίζου, στον Levianth και στη Νατάσσα Τσώνη.
Το «Lightning» κυκλοφορεί από τη Minos EMI, a Universal Music Company, ενώ χθες έγινε η παρουσίασή του από την Έλενα Παπαρίζου στο Madwalk στο Ζάππειο.


Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr