background img
banner
banner

Παραμένουν τα προβλήματα στην ορεινή Αιγιάλεια

ΚΑΘΙΖΗΣΗ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ ΠΡΟΣ ΤΗΝ Τ.Κ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ

Δύσκολο είναι το έργο της αποκατάστασης των προβλημάτων που προκάλεσε η κακοκαιρία, με την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας να έχει πολλά και ανοιχτά μέτωπα. Και μπορεί το μεγαλύτερο βάρος δικαιολογημένα να δίδεται στην Αιτωλοακαρνανία και τη Δυτική Αχαΐα που επλήγησαν περισσότερο από τις πλημμύρες, ωστόσο και στην Αιγιάλεια κατολισθήσεις και καθιζήσεις δρόμων κατέστησαν και χθες προβληματική την κυκλοφορία.

Χαρακτηριστική είναι η περίπτωση στον δρόμο προς την κοινότητα Παρασκευής, με τον πρόεδρο Παναγιώτη Καρανικόλα να αναφέρει στo protionline.gr: “Σημειώθηκε καθίζηση στο 12ο χιλιόμετρο και έχει μήκος περίπου πέντε μέτρα. Αμέσως ενημερώθηκαν οι αρμόδιες αρχές και υπηρεσίες και από την Κυριακή το μεσημέρι η Τροχαία έχει τοποθετήσει ειδική σήμανση ώστε να ενημερώνονται οι οδηγοί των οχημάτων που περνούν από το σημείο, ότι υπάρχει πρόβλημα.

Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας ενημερώθηκε χθες από νωρίς το πρωί για το συμβάν και εμείς, το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να περιμένουμε να επισκευαστεί η ζημιά και να γίνει η αποκατάσταση του οδοστρώματος”.

Να σημειωθεί ότι, ο δρόμος στο συγκεκριμένο σημείο έχει αρκετό πλάτος ώστε να μπορεί να χωρέσει πολύ άνετα ένα Ι.Χ. επιβατηγό αυτοκίνητο, αλλά ένα πιο μεγάλο (πολύ μεγάλο φορτηγό) ίσως να… δυσκολευτεί. Η σήμανση είναι από κάθε σημείο ορατή και την ημέρα αλλά και με το σκοτάδι και οι κώνοι που έχουν τοποθετηθεί και οι πινακίδες, είναι ευδιάκριτες και κατατοπιστικές από μεγάλη απόσταση, πλην όμως χρειάζεται προσοχή.

Και χθες κλειστό παρέμενε το ένα ρεύμα της επαρχιακής Οδού Αιγίου – Καλαβρύτων, Χ/Θ11,500 στο ύψος του Αχλαδιά (ρεύμα από Πτέρη για Αίγιο), λόγω κατολίσθησης βράχων και χωμάτων.
Επίσης, με δυσχέρεια διεξαγόταν η κυκλοφορία στο 7ο χλμ Επαρχιακής οδού Αιγίου – Μελισσίων λόγω πτώσης βράχου και υλικών, με την κυκλοφορία να διεξάγεται με δυσχέρεια στο ένα ρεύμα κυκλοφορίας. Αναλόγως και στην επαρχιακή οδό Πούντας – Καλαβρύτων στο ύψος της Κερνίτσας.


Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr