background img
banner
banner

Από τα αποδυτήρια ξεκίνησε το κακό για τους μελανόλευκους | ΦΩΤΟ

ΜΕ ΔΥΟ ΓΚΟΛ ΣΤΟ ΦΙΝΑΛΕ ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙ – ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ 4-0 

Στο εγκαταλελειμμένο γήπεδο «Μελιγαλά» πήγε να αγωνιστεί με το Διαβολίτσι ο Παναιγιάλειος, αφού οι γηπεδούχοι δεν έπαιξαν στην φυσική τους έδρα.

Εκεί περίμενε τους μελανόλευκους η φρικτή εικόνα των αποδυτηρίων, αφού όλα ήσαν σπασμένα, βουλωμένα, με απαράδεκτες τις συνθήκες υγιεινής.

Το προτιμότερο ίσως για την αποστολή του Παναιγιάλειου, θα ήταν να αποσυρθούν και να οριστεί σε άλλη ημερομηνία το παιχνίδι, στην οποία δεν θα μετρούσαν το πλήθος απουσιών.

Οι γηπεδούχοι δικαιολογήθηκαν πως έχει εγκαταλειφθεί το γήπεδο από τον Δήμο, αυτό όμως δεν στάθηκε αρκετό στην εξυπηρέτηση των αθλητών πριν, στο ημίχρονο και στο φινάλε του αγώνα.

Δυο γκολ σε κάθε ημίχρονο το Διαβολίτσι

Οι γηπεδούχοι είχαν την τύχη να πέσουν πάνω σε έναν διαλυμένο και γεμάτο απουσίες Παναιγιάλειο, γεγονός που τους έδωσε την ευχέρεια να προηγηθούν 2-0 από το α΄ ημίχρονο. Τα γκολ ο πρώτος σκόρερ Κώστα Ηλιόπουλο, που έφτασε στα 13 επιστρέφοντας στην κορυφή των σκόρερς.

Χωρίς την πολυτέλεια των αλλαγών, ο Παναιγιάλειος παρουσιάστηκε κουρασμένος στο τελευταίο 5λεπτο, στο οποίο δέχτηκε ακόμα δυο γκολ.

Ο Δημητρίου στο 85΄ διαμόρφωσε το 3-0 και ο Θ. Φασουλής στο 88΄ το τελικό 4-0 για την ομάδα της Μεσσηνίας.

ΑΟ Διαβολιτσίου: Καπατσώρης, Πιτσιλής, Βέλλης (46’ Δημητρίου), Μπαλόπουλος, Καντούτσης, Στραβάκος (72’ Καρύδης), Θώδης, Γκελγκέρια (55 Θ. Φασουλής), Ηλιόπουλος, Μιχαλόπουλος (55’ Γουέσλει), Μουλιάτος (72’ Χαρλέπας)

Παναιγιάλειος: Ιωαννίδης, Κουρτελέσης, Σ. Αφούσσι, Γκασίδης, Καρακούτης, Λιάτος, Σκούτας, Κρεμίτσας (73΄ Φουφούνης), Καστάν, Α. Αφούσσι, Βλαχόπουλος (46’ Ψωμαράς).


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr