background img
banner
banner

«Τέλος εποχής» για το Πρακτορείο της Τράπεζας της Ελλάδος στο Αίγιο

ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ ΜΕΤΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΟΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ ΤΟΥ

Ο χρόνος μετρά αντίστροφα, όπως φαίνεται, για τη λειτουργία του Πρακτορείου της Τράπεζας της Ελλάδος στη ΔΟΥ Αιγίου, το οποίο παύει να λειτουργεί από την προσεχή Δευτέρα 4 Απριλίου.
Το… καμπανάκι που είχε κρούσει ο δημοτικός σύμβουλος Γιώργος Γκίκας προς τη δημοτική αρχή φαίνεται πως δεν έφτασε μέχρι την ηγεσία της τράπεζας, η απόφαση της οποίας μοιάζει αμετάκλητη.

Συγκεκριμένα, με νεότερο έγγραφό της, η Διεύθυνση Ανθρώπινου Δυναμικού και Οργάνωσης της Τράπεζας της Ελλάδος, επισήμανε τα εξής: ΄΄Σας ενημερώνουμε ότι σύμφωνα με απόφαση του Γενικού Συμβουλίου της Τράπεζας της Ελλάδος (Συν. 5η/17.5.2021), το Πρακτορείο της Τράπεζας στο Αίγιο θα διακόψει τη λειτουργία του την 4η Απριλίου 2022.
Από την ως άνω ημερομηνία, οι λογαριασμοί που τηρούνται στο Πρακτορείο του Αιγίου θα μεταφερθούν με τα υφιστάμενα την 1η Απριλίου 2022 υπόλοιπά τους στο Υποκατάστημα της Τράπεζας στην Πάτρα, το οποίο θα έχει εφεξής την ευθύνη παρακολούθησής τους΄΄.

Σε σχόλιό του για την εξέλιξη της υπόθεσης, ο ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος κ. Γκίκας, επισήμανε: ΄΄Τέλος εποχής μετά από 92 χρόνια λειτουργίας… Με κατεβασμένα χέρια οι αρμόδιοι της Αιγιάλειας προς όφελος του πατρινού leader κι έπεται και συνέχεια…΄΄.


Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr