background img
banner
banner

Η 20άδα του ΣΥΡΙΖΑ στη Δυτική Ελλάδα για την Κεντρική Επιτροπή

Με την ολοκλήρωση της καταμέτρησης των σταυρών από όλα τα εκλογικά τμήματα της Δυτικής Ελλάδας και με κριτήριο την ποσόστωση 50% άνδρες – 50% γυναίκες, προέκυψε το βράδυ της Τετάρτης 19 Μαΐου, η 20άδα των υποψηφίων που θα εκπροσωπήσει την Περιφέρεια (Αχαΐα – Ηλεία – Αιτωλοακαρνανία) στην Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία.

Συγκεκριμένα εκλέγονται οι: Μωραΐτης Θάνος, Ζαμπάρας Μίλτος, Αναγνωστοπούλου Σία, Καλαμαριανός Διονύσης, Σιδηρόπουλος Μιχάλης, Θεοφυλάτος Μάκης, Ταφλανίδης Κώστας, Παναγιωτόπουλος Ανδρέας, Λάγιου Ιωάννα, Τριανταφύλλου Μαρία, Δεσποτοπούλου Βασιλική, Σημαιωνίδου Ελένη, Ζαβογιάννη Ηρώ, Σιδέρη Σοφία, Βασιλοπούλου Βικτωρία, Λακκά Ανδριάνα, Λαμπρινός Σπύρος, Κυριακόπολος Γιώργος, Βουκελάτος Κωνσταντίνος, Παναγιωτοπούλου Παναγιώτα.

Θυμίζουμε ότι στην Αιγιάλεια, στα τρία εκλογικά τμήματα την Κυριακή 15 Μαΐου, είχαν ψηφίσει 749 άτομα, σχεδόν τετραπλασιάζοντας τον αριθμό των μελών του κόμματος στην περιοχή, που ήταν 197.

Στην πρώτη τετράδα σε ψήφους στην Αιγιάλεια ήταν οι: Σία Αναγνωστοπούλου, Μιχάλης Σιδηρόπουλος, Ανδρέας Παναγιωτόπουλος και Ανδρέας Ριζούλης.


Κατηγορίες Άρθρου
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr