background img
banner
banner

Α΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: Η Θύελλα 2-0 τον Πήγασο και ελπίζει για παραμονή

ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΦΙΝΑΛΕ ΓΚΡΑΝ ΓΚΙΝΙΟΛ ΣΤΑ PLAY OUT

Με τον Τάσο Σωτηρόπουλο να επιστρέφει στις τάξεις της και όλα τα παιδιά της Θύελλας να πιστεύουν στη νίκη, ήρθε λογικά και δίκαια η επικράτηση 2-0 σε βάρος του Πήγασου.
Οι φιλοξενούμενοι τουλάχιστον στα πρώτα λεπτά πρόβαλλαν σθεναρή αντίσταση και προσπάθησαν να απειλήσουν την εστία του Ντόι. Είχαν μια καλή φάση στο 3΄με τον Πλέγα, το σουτ του οποίου εξουδετέρωσε εντυπωσιακά σε κόρνερ ο Ντόι.

Άλλα δυο σουτ με τον Αποσκίτη στο 24΄ (το καλύτερο) και στο 25΄ που κατέληξαν άουτ και μέχρι εκεί.

Ο Τσεκούρας το 1-0

Η Θύελλα ανέλαβε τον έλεγχο του αγώνα, το γκολ ήταν θέμα χρόνου και ήρθε με εντυπωσιακή κεφαλιά του Τσεκούρα στο 42΄, ύστερα από την παράλληλη σέντρα του Μυλωνά.
Λίγο πριν ολοκληρωθεί το ημίχρονο είχαμε κάποια νεύρα στους πάγκους των δυο ομάδων, με τον προπονητή της Θύελλας Κυριάκο Αθανασίου να κάνει παρατήρηση σε παράγοντα του Πήγασου, για τις συνεχείς και άτοπες διαμαρτυρίες του. Ο διαιτητής Βαβαρούτας έδειξε κίτρινη κάρτα στον προπονητή της Θύελλας και τα πνεύματα ηρέμησαν.

Μόνο η Θύελλα υπήρχε στο β΄ ημίχρονο

Ύστερα από τα πρώτα λεπτά της επανάληψης, η Θύελλα αναζητούσε μανιωδώς το 2-0 που θα την έφερνε ακόμα πιο κοντά στην απαραίτητη νίκη.
Στο 59΄ ο Διαμαντόπουλος που έκανε πολλά χιλιόμετρα σε όλα τα μήκη και τα πλάτη του γηπέδου, είχε σουτ με καλές προϋποθέσεις άουτ.
Στο 60΄τον μιμήθηκε ο Τιμοθέου, ο οποίος στο 63΄ ύστερα από την σέντρα του Μυλωνά σούταρε και ο τερματοφύλακας Ψυχράμης απέκρουσε σωτήρια και στη συνέχεια το δοκάρι του.

Ο Διαμαντόπουλος το 2-0

Στο 65΄ η Θύελλα …σφυροκόπησε την αντίπαλη άμυνα, που απομάκρυνε όπως – όπως τον κίνδυνο. Ο Νίκος Διαμαντόπουλος πήρε την απόκρουση και στο 65΄ διπλασίασε τα τέρματα της Θύελλας, που συνέχισε να διατηρεί τον πλήρη έλεγχο του αγώνα.

Ακολούθησαν σημαντικές ευκαιρίες για να κάνει η Θύελλα 3 τα τέρματά της.

Στο 70΄ από κάθετη του Καραΐνδρου ο Μαρδάς βγήκε απέναντι στον Ψυχράμη που τον απέκρουσε εντυπωσιακά.

Στο 84΄ η κεφαλιά του Μυλωνά από σέντρα του Μαρδά απέκρουσε ο Ψυχράμης και πριν το τελευταίο σφύριγμα του Βαβαρούτα, ο Ραπάι που είχε περάσει αλλαγή, σούταρε ψηλά από θέση για γκολ.

Θύελλα Αιγίου (Κ. Αθανασίου): Ντόι (88’ Κουρτάκης), Θεοφανόπουλος, Νικολάου, Αθανασίου, Θεολόγος, Σωτηρόπουλος, Μυλωνάς, Τσεκούρας (84’ Ράμος), Καραΐνδρος (88’ Ραπάι), Διαμαντόπουλος (88’ Ραυτόπουλος), Τιμοθέου (68’ Μαρδάς).

Πήγασος (Σπ. Αθανασόπουλος): Ψυχράμης, Κανελλάκης, Γρουζής, Αθανασόπουλος, Μπονόβας, Φωτόπουλος (46’ Καλογερόπουλος), Πλέγας (79’ Λαμπρόπουλος), Κριμπάς (79’ Σκιαδαρέσης), Μπαρλάς (68’ Βέρρας), Παπαδημητρακόπουλος (54’ Κακαβούλας), Αποσκίτης.


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr