background img
banner
banner

Σε πανηγυρική ατμόσφαιρα η γιορτή λήξης στην Ακαδημία της ΑΕ Καλαβρύτων

Άλλη μια ποδοσφαιρική χρονιά ολοκληρώθηκε για τα τμήματα ακαδημίας της Α.Ε.Καλαβρύτων το απόγευμα της Δευτέρας 27 Ιουνίου και στο Δημοτικό Στάδιο Καλαβρύτων, πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη γιορτή λήξης όλων των τμημάτων υποδομών.

Οι μικροί αθλητές και αθλήτριες της Α.Ε.Καλαβρύτων γέμισαν το Δημοτικό Στάδιο, έπαιξαν, γέλασαν, διασκέδασαν και τέλος ανέβηκαν με περίσσιο καμάρι στο βάθρο για να πάρουν το μετάλλιό τους και το δίπλωμα συμμετοχής και επιβράβευσης για τις προσπάθειές τους.

Στο τέλος όλα μαζί μια αγκαλιά, τα παιδιά αποχαιρέτησαν τους προπονητές τους δίνοντας ραντεβού για την νέα χρονιά.

Το παρών έδωσε ο Δήμαρχος Καλαβρύτων κ. Αθανάσιος Παπαδόπουλος ο οποίος για άλλη μια φορά εξήρε την σπουδαία δουλειά που γίνεται στην Α.Ε. Καλαβρύτων σε όλα τα επίπεδα και τόνισε οτι ο Δήμος θα είναι αρωγός σε κάθε τέτοια προσπάθεια, ο Αντιδήμαρχος Καλαβρύτων, Πρόεδρος του Σταδίου και Αντιπρόεδρος της Α.Ε.Καλαβρύτων Θύμιος Φλογεράς, ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Μαγκαφάς, o Αρχιερατικός Επίτροπος Καλαβρύτων πρ. Χρήστος Μπίρμας, η Δασάρχης Καλαβρύτων κα Κατερίνα Κολλύρου, μέλη της Διοίκησης της ομάδας οι προπονητές των τμημάτων Νίκος Παπαχριστόπουλος, Αλέξης Χουλιάρας, Κωστής Βλάχος και Σταύρος Τσαβαλάς και πολλοί γονείς που καμάρωσαν τις επιδόσεις των παιδιών τους.

Όλα τα παιδιά πήραν διπλώματα και μετάλλια με πρώτα τα παιδιά της Κ14 που συμμετείχε με επιτυχία στο Πρωτάθλημα υποδομών της ΕΠΣ Αχαΐας.

Από Δευτέρα τα έργα στα Καλάβρυτα

Στα Καλάβρυτα βρέθηκε  ο εργολάβος για το ταρτάν στο Δημοτικό Στάδιο και τον πλαστικό χλοοτάπητα στο Σκεπαστό. Επιθεώρησε για μια ακόμα φορά τα δυο γήπεδα και ανακοίνωσε την έναρξη εργασιών από την ερχόμενη Δευτέρα.

Πρώτο συνεργείο θα μπει στο Στάδιο Καλαβρύτων και θα ακολουθήσει συνεργείο στο γήπεδο Σκεπαστού, με τα δυο έργα να εκτελούνται ταυτόχρονα.
Σύμφωνα με τον εργολάβο τα γήπεδα θα παραδοθούν έτοιμα προς χρήση στις αρχές Αυγούστου.


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr