background img
banner
banner

Λαϊκή βραδιά την Κυριακή στα Ζαχλωρίτικα

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ “ΗΡΑΚΛΗ”

Μια πολύ ενδιαφέρουσα μουσικοχορευτική εκδήλωση διοργανώνει ο Φιλοπροοδευτικός Μορφωτικός Σύλλογος “ΗΡΑΚΛΗΣ” το βράδυ της Κυριακής 12 Ιουνίου, στον εξωτερικό χώρο του Δημοτικού Σχολείου. Η… αεικίνητη ομάδα του χωριού των Ζαχλωριτίκων, “επιστρέφει” έπειτα από μια αρκετά μεγάλη παύση όλων των εκδηλώσεων λόγω της πανδημίας και θα πραγματοποιήσει μια μουσική λαϊκή βραδιά που θα έχει έναν και μόνο σκοπό: Την απόλυτη διασκέδαση!

“Φάρος” των εκδηλώσεων η “Γιορτή του Τράγου” τον Αύγουστο

Μετά από ένα μεγάλο διάστημα περιορισμών και ακυρώσεων των εκδηλώσεων, ο σύλλογος της όμορφης ανατολικής κοινότητας του δήμου πατάει “επανεκκίνηση” στην διασκέδαση βάζοντας την μουσική στα ηχεία της εκδήλωσης στην διαπασών! Στον προαύλιο χώρο του Δημοτικού Σχολείου θα υπάρχουν σουβλάκια και αναψυκτικά, ποτά και μπίρες, ενώ η γενική είσοδος θα είναι 5 ευρώ, με ποτό. Το μουσικό λαϊκό συγκρότημα “Διαπασών” ερχόμενο από την διπλανή Κορινθία, υπόσχεται… πολλά για την ηχητική “τέρψη” του κόσμου, ενώ οι υπεύθυνοι του συλλόγου ήδη δηλώνουν πλήρως προετοιμασμένοι, επιδιώκοντας το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα από πλευράς ψυχαγωγίας. Μιλώντας στην “Π” ο Γενικός Γραμματέας του τοπικού συλλόγου Χρήστος Λελούδας, ανέφερε: «Υπάρχουν σκέψεις για διάφορες πολιτιστικές εκδηλώσεις, δράσεις και παρεμβάσεις εντός του χωριού για το φετινό καλοκαίρι. Σίγουρα όμως, σαν “φάρο” στις όποιες δραστηριότητες αποτελεί πάντα η διοργάνωση της “Γιορτής του Τράγου”. Μετά από τρία χρόνια ανακτούμε την δυναμική μας και θα προσπαθήσουμε να βάλουμε σε… αυτούς τους ρυθμούς και φίλους του συλλόγου μας, αλλά και τους επισκέπτες» τόνισε ο κ. Λελούδας.

Λελούδας: ‘’Περιμένουμε βοήθεια από τη δημοτική αρχή’’

Να σημειωθεί ότι, η φημισμένη από προηγούμενα χρόνια “Γιορτή του Τράγου”, θα πραγματοποιηθεί στις 19 Αυγούστου, ημέρα Παρασκευή. Ο τοπικός σύλλογος έχει απόλυτα καλή συνεργασία με την τοπική κοινότητα και παρ’ όλες τις περιορισμένες δυνατότητες και τις όποιες οικονομικές δυσκολίες που αντιμετωπίζουν μαζί, πρωτοστατούν για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Ο εκπρόσωπος του συλλόγου ανάφερε για τις διάφορες δυσχέρειες: «Δυστυχώς τα περισσότερα στην τοπική κοινότητα περνάνε από τον σύλλογο, είτε λόγω κωλυσιεργίας, είτε κωλύματος από την δημοτική αρχή. Η βοήθεια είναι αρκετά ισχνή. Ωστόσο προσπαθούμε να είμαστε διαρκώς σε ανοιχτή επικοινωνία, να πιέζουμε όσο γίνεται και σύντομα περιμένουμε και την αποκατάσταση του ηλεκτρικού ρεύματος στο σχολείο, που αποτελεί επιτακτική ανάγκη για την διεξαγωγή των επικείμενων εκδηλώσεων».

Τον σύλλογο, απασχολεί η καθημερινότητα των μελών του και η ζωή στο χωριό. Αυτός είναι ο λόγος που έχει κάνει κάποιες παρεμβάσεις στη δημοτική αρχή για τη βελτίωση των υποδομών ή παρεμβάσεων.

Να επισημανθεί ότι, ο σύλλογος συνεργάζεται άψογα και με άλλους συλλόγους στην ευρύτερη περιοχή του Διακοπτού, έχοντας πάντα ανοιχτές επαφές και για οποιαδήποτε κοινή δράση ή κοινές δραστηριότητες.

Όσο για το κομμάτι της ηλεκτροδότησης που εκκρεμεί και αναμένει… λύση, το Δ.Σ. του συλλόγου έχει έρθει σε επαφή με τον αντιδήμαρχο Γρηγόρη Τριανταφυλλόπουλο, ο οποίος είναι αρμόδιος για τα θέματα των κτιρίων της περιοχής, ενώ για το ζήτημα έχει ενημερωθεί και ο αντιδήμαρχος Βασίλης Χριστόπουλος.


Κατηγορίες Άρθρου
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr