background img
banner
banner

Πάει σε εκλογές ο Αχιλλέας Καμαρών

Ο ΠΡΩΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ ΝΙΓΙΑΝΝΗΣ ΜΙΛΑ ΣΤO PROTIONLINE.GR ΚΑΙ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΤΟΥ

Πολλά υποσχόμενος ξεκίνησε το περασμένο πρωτάθλημα ο Αχιλλέας Καμαρών, αλλά άρχισε να φθείρεται αγωνιστικά και στο ρόστερ με το ξεκίνημα του β΄ γύρου και της νέας χρονιάς.
Ο στόχος της πρώτης 3άδας που οδηγούσε στην Α΄ κατηγορία απομακρυνόταν και παράλληλα η συνέπεια στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας.

Ανδρέας Νιγιάννης: «Επρεπε να γίνει διοικητική παρέμβαση στον Αχιλλέα»

Από τα παλαιότερα μέλη του Αχιλλέα Καμαρών ο Ανδρέας Νιγιάννης, ο οποίος ακολουθεί την ομάδα 33 ολόκληρα χρόνια, με πρόσφατη συνεχή θητεία σαν πρόεδρος 4 ετών, αλλά και παλαιότερες παρουσίες στη διοίκηση του Αχιλλέα σαν μέλος, ρωτήθηκε από τo protionline.gr να αναφέρει τη δική του άποψη σε ότι αφορά την εν γένει αγωνιστική παρουσία του Αχιλλέα στην παρελθούσα αγωνιστική περίοδο.

Σχετικά με την φθίνουσα αγωνιστική εικόνα της ομάδας των Καμαρών, ο Ανδρέας Νιγιάννης που αυτή τη φορά δεν συμμετείχε στο συμβούλιο είπε:
«Είδα να μπαίνει …φρένο σε μια πολύχρονη προσπάθεια. Ο Αχιλλέας ξεκίνησε με καλά αποτελέσματα, χωρίς όμως να ικανοποιεί απόλυτα με τις εμφανίσεις του, μέχρι τον Νοέμβριο. Ύστερα χάθηκε η σειρά που υπήρχε στην ομάδα και φυσικά ο στόχος της κατάληψης των τριών πρώτων θέσεων.»

Για το μπάτζετ που είχε διατεθεί στον Αχιλλέα, ο Ανδρέας Νιγιάννης απάντησε: «Αρκετά υψηλό το μπάτζετ, δυσανάλογα όμως τα αποτελέσματα. Βέβαια υπήρξαν ατυχίες και τραυματισμοί όμως δεν έγινε η κατάλληλη δουλειά για την κατάληψη μιας θέσης στην πρώτη τριάδα. Δεν αρκεί η λογική πάμε για άνοδο. Ο πρωταθλητισμός θέλει πολλά πράγματα για να διεκδικηθεί».

Για το αν μπορούσε να αλλάξει κάτι στην ομάδα, ο πρώην πρόεδρος του Αχιλλέα επικεντρώθηκε στα εξής: «Θεωρώ ότι έπρεπε να γίνει μια δυναμική παρέμβαση από τη διοίκηση, τα μέλη της οποίας παρέμειναν σε αδράνεια. Για την πρόεδρο Αλίκη Τσούτση δεν μπορώ να χρεώσω κάτι, προσπάθησε με την λίγη εμπειρία που είχε να αλλάξει την κατάσταση, χωρίς αποτέλεσμα.»

Για το έμψυχο υλικό και τη λειτουργία του, η γνώμη του Ανδρέα Νιγιάννη ήταν: «Η ομάδα διέθετε κάποιους έμπειρους παίκτες, άλλοι όμως ήσαν τραυματίες, άλλοι παροπλισμένοι. Η συμμετοχή στις προπονήσεις ήταν μικρή και θα έλεγα μηδενική πλησιάζοντας στο τέλος του πρωταθλήματος. Τουλάχιστον όπως έξελίχθηκαν τα πράγματα, καλό θα ήταν να δοθούν περισσότερες ευκαιρίες και χρόνος στους νεαρούς παίκτες, στους οποίους μπορεί να στηριχθεί η ομάδα τη νέα σεζόν».

Για τους παίκτες που αποχώρησαν τον Γενάρη, ο Ανδρέας Νιγιάννης δήλωσε: «Σίγουρα το κλίμα στα αποδυτήρια δεν ήταν το καλύτερο. Κάπου εκεί οφείλεται η αποχώρηση των Μαρή και Τσέντζου από την ομάδα. Μάλιστα τον Χάρη Μαρή τον εξυπηρετούσα οικονομικά ο ίδιος. Είναι καλό παιδί και στεναχωρήθηκα όταν έφυγε για την ΑΕ Αιγίου.»

«Κατεβαίνω στις εκλογές με προϋποθέσεις»

Σχετικά με τις εκλογές και το δικό του πλάνο για τη νέα χρονιά, ο Ανδρέας Νιγιάννης είπε: «Μέσα στον μήνα αναμένονται εκλογές. Προσωπικά για να επιστρέψω στην διοικητική δράση, θα πρέπει να δω πρώτα τους ενδιαφερόμενους, οι οποίοι θα πρέπει να παραμείνουν κοντά στην ομάδα ολόκληρη την αγωνιστική σεζόν.
Να γίνει μια συγκέντρωση να μπει ένα πλάνο και να το στηρίξουμε. Ο νέος όμιλος της Β΄ κατηγορίας με τις δυνατές ομάδες που υποβιβάστηκαν από την Α΄ κατηγορία θα είναι πολύ δυνατός. Σύμφωνα με ένα πλάνο που έχω κατά νου, χρειάζεται να διαθέτει η ομάδα μας πολλά μέλη, να δώσουμε ευκαιρίες στα ντόπια παιδιά για ποδόσφαιρο, αλλά και για την τεχνική ηγεσία. Είναι λάθος να …κρέμεται η ομάδα αποκλειστικά από παίκτες άλλων περιοχών.»


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr