background img
banner
banner

«Περπατώ για την υγεία μου και βοηθώ το συνάνθρωπό μου»

ΜΙΑ ΞΕΧΩΡΙΣΤΗ ΔΡΑΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΠΗ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ

Μια ξεχωριστή δράση διοργανώνεται από τα ΚΑΠΗ του δήμου Αιγαλείας το απόγευμα της Τετάρτης 8 Ιουνίου όπου θα πραγματοποιηθεί μια όμορφη «βόλτα» στην πόλη για καλό σκοπό.
«Η διοίκηση του ΝΠΔΔ Πολιτισμός, Παιδεία, Αθλητισμός, Κοινωνική Προστασία του δήμου μας είναι πάντα αρωγός στην εύρυθμη λειτουργία και την πραγματοποίηση δράσεων από τα ΚΑΠΗ που επιτελούν σημαντικό κοινωνικό έργο για τον τόπο μας» δηλώνει ο πρόεδρος του ΝΠΔΔ Παναγιώτης Ανδριόπουλος, με αφορμή τη δράση «Περπατώ για την υγεία μου και βοηθώ το συνάνθρωπό μου».

Συγκεκριμένα την Τετάρτη 8 Ιουνίου και ώρα 7.00 το απόγευμα θα πραγματοποιηθεί ένας ξεχωριστός περίπατος με έναρξη το χώρο του ΚΑΠΗ Υψηλών Αλωνίων. Οι συμμετέχοντες θα ακολουθήσουν πορεία προς το δημοτικό στάδιο περνώντας από τη Γέφυρα με κατεύθυνση προς τον οικισμό Κομπλέ, εκεί θα χαρούν τη θέα και θα επιστρέψουν στο χώρο του ΚΑΠΗ όπου θα γίνει συζήτηση και αποχαιρετισμός υπό το συντονισμό της ψυχολόγου Χαράς Θεοδωρακοπούλου (Κοινωνική Ομάδα Συζητήσεων).
Το Κόστος Συμμετοχής στη δράση ανέρχεται στο συμβολικό ποσό των 2€ μιας και τα έσοδα θα διατεθούν στο Θεραπευτήριο Χρονίων Παθήσεων Αιγίου «Κλ. Οικονόμου Ιατρού».


Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr