background img
banner
banner

Τάκης Παπαδόπουλος: «Η ομάδα πρέπει να βασιστεί σε δικούς της παίκτες»

Επί σειρά ετών ο έμπειρος αμυντικός Τάκης Παπαδόπουλος, έχει καλλιεργήσει μια ιδιαίτερη σχέση με τον Παναιγιάλειο. Αυτό θα λέγαμε ισχύει και με τον προπονητή Φίλιππο Σχοινά, ο οποίος την περίοδο 1993-94 ήταν συμπαίκτης με τον πατέρα του Γιώργο.

Το protionline.gr συνάντησε τον Τάκη Παπαδόπουλο ρωτώντας για τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσει ο Παναιγιάλειος καθώς και για το ενδιαφέρον του να εξακολουθήσει να φορά την μελανόλευκη και απάντησε: «Η ομάδα πρέπει να βασιστεί σε δικούς της παίκτες, έχοντας προσλάβει έναν καταξιωμένο και επιτυχημένο προπονητή όπως είναι ο Φίλιππος Σχοινάς.
Προσωπικά οι επαγγελματικές μου υποχρεώσεις είναι μεγάλες, έχω «πατήσει» τα 38, δεν ξέρω πως θα μπορούσα να τα συνδυάσω όλα αυτά τα ωραία. Ζυγίζοντας την κατάσταση από κάθε πλευρά, καταλήγω ότι θα χρειαστεί να εισπράξω πολλά κίνητρα για να αγωνιστώ την ερχόμενη σεζόν, ανάμεσα στα οποία είναι και ο πρωταθλητισμός.»

«Μεγάλα παιχνίδια σε μικρή κατηγορία»

Για τον φίλαθλο κόσμο ο Τάκης Παπαδόπουλος είπε: «Η ομάδα πρέπει να πάει μπροστά. Χρειάζεται οικονομικούς πόρους και έχει ανάγκη την βοήθεια του κόσμου.
Σαν ανταμοιβή οι φίλαθλοι θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθούν ένα δύσκολο πρωτάθλημα με ανταγωνιστικές ονομαστές ομάδες. Θα έχουμε σε μια μικρή κατηγορία μεγάλα παιχνίδια.»


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr