background img
banner
banner

Πρόταση από Δερβένι ο Κώστας Καραγιαννάκης

Από το Δερβένι έγινε η κλήση στον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή του Παναιγιάλειου και προπονητή Κώστα Καραγιαννάκη (στη φώτο με τον προπονήτη του Αρη Π. Θ. Παπουτσή). Το σωματείο της Κορινθίας ζήτησε συνεργασία τεχνικής ηγεσίας από τον Καραγιαννάκη, ο οποίος είναι επιφυλακτικός για την τελική του απάντηση.

Μιλώντας στo protionline.gr για το ενδιαφέρον από το Δερβένι, ο παλιός άσσος του Παναιγιάλειου εξήγησε: «Για να συνεργαστώ με οποιοδήποτε σωματείο, θα πρέπει να λειτουργώ το δικό μου πρόγραμμα. Δεν μου λέει κάτι να πηγαίνω για μια μόνο προπόνηση την εβδομάδα και μετά Κυριακή στο γήπεδο. Η ομάδα δεν είναι «βιτρίνα» και πίσω να μην δουλεύει τίποτα σωστά. Ο ανταγωνισμός απαιτεί πράγματα, που μόνο μέσα από τις προπονήσεις μπορούν να βελτιωθούν.

Οι διοικήσεις και οι προπονητές έχουν παίξει τον δικό τους αρνητικό ρόλο, στην έλλειψη ταλέντων που αντιμετωπίζουμε σήμερα. Θυμηθείτε τις παλιές εποχές σε Παναιγιάλειο, Αχιλλέα Καμαρών, Ακράτα, ΑΕ Αιγίου κλπ, τι ταλέντα και τι παικταράδες πέρασαν. Που είναι σήμερα;»


Διαβάστε περισσότερα:
· ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr