background img
banner
banner

“Η Αιγιάλεια χρειάζεται τον Παναιγιάλειο και ο Παναιγιάλειος χρειάζεται την Αιγιάλεια”

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΑΙΓΙΟΥ

Με ανακοίνωσή της η διοίκηση του Παναιγιάλειου αναφερόμενη στα υπέρ της σημερινής ομάδας,  προτρέπει όλους όσοι έχουν την διάθεση να προσθέσουν το δικό τους λιθαράκι, τη δική τους σταγόνα στο μελανόλευκο κοκτέιλ:

«Μια νέα σελίδα γύρισε το ποδοσφαιρικό τμήμα του Παναιγιαλείου. Μια νέα εποχή με συνεχή προσπάθεια, με ελπίδα για ένα καλύτερο μέλλον, με αθλητική υγεία, ειλικρίνεια και πάνω από όλα αξιοπρέπεια. Βασικά στοιχεία τα οποία στο πρώτο μισό της προηγούμενης αγωνιστικής περιόδου απλά ήταν απόντα, με τα αποτελέσματα γνωστά σε όλους.  

 Μετά από μία χρονιά, με πολύ δύσκολες και ντροπιαστικές στιγμές για την ιστορία του συλλόγου,  που  θέλουμε να τις σβήσουμε από τη μνήμη μας, ξεκινάμε όλοι μαζί  μια νέα προσπάθεια η οποία ελπίζουμε και ευχόμαστε να έχει μόνο θετικά γεγονότα για την αγαπημένη μας ομάδα. Σε αυτή την προσπάθεια θα είμαστε -όσο χρειαστεί- οι πρώτοι που θα είμαστε στο πλευρό της να την στηρίξουμε με όλες και όσες δυνάμεις έχουμε και να την προστατεύσουμε από οποιαδήποτε απειλή είτε εκ των έσω είτε έξωθεν. 

Ευελπιστούμε σε μία ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΑ προσπάθεια-κίνηση, η οποία θα έχει τελικό νικητή την «ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ» μας. Η σεζόν για εμάς ξεκινά τη Δευτέρα, η πρώτη προπόνηση θα πραγματοποιηθεί στο δημοτικό στάδιο και ευχή όλων μας είναι να είμαστε ΟΛΟΙ εκεί για να δώσουμε το σύνθημα της ανασύνταξης. Καλούμε όλο το κόσμο να δώσει το παρών και με τη θετική μας ενέργεια να δώσουμε στο ποδοσφαιρικό τμήμα της ομάδας μας, το μήνυμα της συσπείρωσης και της υγείας. 

ΟΛΟΙ είμαστε απαραίτητοι στον ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟ. 

ΟΛΟΙ μπορούμε να βοηθήσουμε τον ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟ.  

Ο Παναιγιάλειος μας αφορά όλους και όχι μια μερίδα ανθρώπων.  

Η Αιγιάλεια χρειάζεται τον Παναιγιάλειο και ο Παναιγιάλειος χρειάζεται την Αιγιάλεια.» 


Διαβάστε περισσότερα:
· · ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr