background img
banner
banner

Ικανοποίηση και ευχαριστίες στον Χορευτικό Όμιλο

ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ «ΣΑΝ ΤΑ ΤΡΕΛΑ ΠΟΥΛΙΑ»

Με μια μεγαλειώδη και ουσιαστική εκδήλωση ανταποκρινόμενη στο ύψος της επετειακής περίστασης και της ιστορικής βαρύτητας του σωματείου, ο Χορευτικός Όμιλος Αιγίου -ύστερα από αναγκαστική λόγω covid αναστολή δράσεων- δήλωσε πρωτοπόρο δυναμικό «παρών», υιοθετώντας μια καινοτόμο πολυειδή θεματική προσέγγιση του προσφυγικού βιώματος, με την εκδήλωση Μικρασιατικής Μνήμης «Σαν τα τρελά πουλιά» που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 7 Αυγούστου στο Υπαίθριο Θέατρο «Γ. Παππάς».

Ο Χορευτικός Όμιλος Αιγίου και το διοικητικό του συμβούλιο μέσω ανακοίνωσής τους όλους όσους συνέβαλαν ηθικά, υλικά ή εθελοντικά, όσους διέθεσαν χρήμα, χρόνο ή ενέργεια, όσους πίστεψαν και βοήθησαν με κάθε τρόπο στην υλοποίηση της εκδήλωσης. Συγκεκριμένα, τονίζουν: ΄΄Ευχαριστούμε όσους στήριξαν οικονομικά την εκδήλωση: Την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, τους μεγάλους χορηγούς Παναιγιάλεια Ένωση Συνεταιρισμών, Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ 3Ε, τους χορηγούς: Helesi Περιβαλλοντική, ΚNG Partners – Λογιστικές Συμβουλευτικές Υπηρεσίες, Eleofillo, Cavino, ΧΙΩΝ – Θαλασσινό αλάτι, Πληροφορική Μηχανική Α.Ε., ΑΦΟΙ Σπυρόπουλοι – Ενδύματα & Αξεσουάρ, «Μινασιάν» καφεκοπτείο Αγγελική Σπυροπούλου, SkalCorfuCafé – Bar – Restaurant, Fertichem, Fidelio – Μουσική Σχολή & Διοργάνωση εκδηλώσεων, τους ευγενικούς υποστηρικτές: Ασημίνα Πολυζώη-Αργυροπούλου, Παραδοσιακό παντοπωλείο Μπούρδου, Οινοποιεία Κιντώνης, Habit Cafeé, G&G Coiffures, Beauty&Nails- Μ. Τέρπου, Οπτικά Μαμάσης, Καθαριστήριο Χρ. Ράλλη, Orchidea Flower Shop, Νυφικά Βαρβίας και τους χορηγούς επικοινωνίας: ΠΡΩΤΗ της Αιγιάλειας, protionline.gr, ΙΟΝΙΑΝ TV, Ράδιο Αίγιο 99.2 και filodimos.gr.

Ευχαριστούμε όλους τους συνεργαζόμενους φορείς που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του ΧΟΑ και εμπιστεύτηκαν τη διαχείριση των προσώπων, του υλικού και του ονόματός τους για τις ανάγκες ενός συλλογικού αποτελέσματος: Το Κειμηλιαρχείο Ιερού Ναού Αγίων Κωνσταντίνου & Ελένης και Θεοπρομήτορος Άννης, τον Πολιτιστικό Μορφωτικό Σύλλογο ΠΡΟΠΟΝΤΙΣ, την Αθλητική Ένωση Αιγίου, το 5ο Δημοτικό Σχολείο Αιγίου, τη χορωδία του 3ου Γυμνασίου Αιγίου (επιμέλεια-διδασκαλία: Μαρία Σταυράκη).

Ευχαριστούμε την Ελένη Καφεντζή, επίτιμη Πρόεδρο του ΧΟΑ, για την πολυεπίπεδη συμβολή της στην επιτυχία της εκδήλωσης, την Μαρία Καρβέλα, συντονίστρια της ομάδας έρευνας και προγραμμάτων του ΧΟΑ, που συντόνισε σε κάθε λεπτομέρεια όλες τις πτυχές μιας πολυσυλλεκτικής εκδήλωσης και την Μαρία Καβούνη (FIDELIO) που πραγματοποίησε την έρευνα, τον σχεδιασμό και την παρακολούθηση του δημιουργικού μέρους της εκδήλωσης.

Επίσης, ευχαριστούμε όλους όσους ήρθαν και γέμισαν ασφυκτικά τις κερκίδες του υπαίθριου θεάτρου για να μοιραστούν μαζί μας το προσφυγικό βίωμα έχοντας μικρασιατική καταγωγή ή και όχι, τα μέλη των προηγούμενων διοικητικών συμβουλίων και τους παλιούς χορευτές του ΧΟΑ που εξακολουθούν να είναι στο πλευρό μας, την εθελοντική ομάδα πολιτικής προστασίας ΑΧΑΙΟΣ, τη ΔΗ.Κ.ΕΠ.Α. για την παραχώρηση του χώρου’’.

Συνέχιση εμφανίσεων μέσα στον Αύγουστο

Οι υποχρεώσεις του χορευτικού συνεχίζονται και μέσα στον Αύγουστο, με συμμετοχή σε διάφορες πολιτιστικές εκδηλώσεις της ευρύτερης περιοχής, ενώ με την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς θα επαναλειτουργήσουν σε πλήρη ανάπτυξη τα τμήματα που λειτουργούσαν την προ-covid εποχή καθώς και νέα τμήματα αρχαρίων τόσο ενηλίκων όσο και παιδιών δημοτικού.


Διαβάστε περισσότερα:
·
Κατηγορίες Άρθρου
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr