background img
banner
banner

Ο Άρης Βαλιμιτίκων στη δεκαετία του ΄70

H ιστορική φωτογραφία που δημοσιεύουμε σήμερα ξυπνά μνήμες από το παρελθόν και από έναν ποδοσφαιρικό σύλλογο που δεν υπάρχει πιά (τουλάχιστον με αυτή την ονομασία) από τη δεκαετία του ΄80. Είναι ο Άρης Βαλιμιτίκων την περίοδο 1977-78 με πολλούς γνωστούς Αιγιώτες στη σύνθεσή του που μετέπειτα αγωνίστηκαν και σε άλλες ομάδες της Αιγιάλειας.
Το όνομα “Άρης” παρέμεινε βεβαίως και μετά τη συγχώνευση με τον Αιγιέα, ως δεύτερο συνθετικό της ονομασίας στη νέα ομάδα που δημιουργήθηκε στη δεκαετία του ΄80 (Αιγιέας/Άρης) και ως έδρα του παρέμεινε το γήπεδο των Βαλιμιτίκων.

Μέχρι που πριν λίγα χρόνια ανέστειλε τη λειτουργία του και ο Αιγιέας/Άρης, ένας σύλλογος που πρωταγωνίστησε στο τοπικό ποδόσφαιρο μέχρι την προηγούμενη δεκαετία. Η φωτογραφία είναι του Ανδρέα Ψυχογιού και την ανέβασε στη σελίδα του facebook ο Γιάννης Αναστασόπουλος.

Διακρίνονται όρθιοι από αριστερά: Σωτήρης Κοκοτής, Δημήτρης Καμπούρης, Σπήλιος Οικονόμου, Αριστείδης Κοκοτής, Μιχάλης Κυριαζόπουλος, Γιάννης Καμπούρης, Γιάννης Ανδριόπουλος, Λουκάς Πάγκαλος, Χαράλαμπος Ψυχογιός, Νίκος Παπαβασιλείου.

Καθιστοί: Δημοσθένης Μπούνιας, Στάθης Νικολακόπουλος, Λάμπης Πάγκαλος, Βασίλης Κουρσάρος, Γιώργος Κυριαζόπουλος, Κώστας Μαραγκός, Βασίλης Μπέης, Δημοσθένης Παπαϊωάννου. Ο “βενιαμίν” της ομάδας ήταν ο Κώστας Μαραγκός, παρατηρητής αγώνων super league2 σήμερα (και υπάλληλος του δήμου Αιγιάλειας), ο οποίος ήταν μόλις 14 χρονών.


Διαβάστε περισσότερα:
· ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr