background img
banner
banner

Προπονητής τερματοφυλάκων στον ΑΟ Αιγίου ο Γιάννης Μπαλτιμάς

Ο Γιάννης Μπαλτιμάς μπορεί αποδεδειγμένα να μεταδίδει καλά μαθήματα προπονήσεων σε τερματοφύλακες. Εχει γίνει περιζήτητος σαν εκπαιδευτής, βρέθηκε και στο στόχαστρο της ακαδημίας του ΑΟ Αιγίου. Ο πρώην μελανόλευκος αποδέχτηκε την συνεργασία με έναν άλλο μελανόλευκο προπονητή τώρα στον ΑΟ Αιγίου, τον Χρήστο Παρασκευόπουλο, που μετά το «κλείσιμο» της συνεργασίας με τον Γιάννη Μπαλτιμά δηλώνει:

«Η ποιοτική ενίσχυση και εξέλιξη της Ακαδημίας μας συνεχίζεται σε όλα τα επίπεδα. Έτσι,υπό αυτό το πρίσμα είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την προσθήκη στο προπονητικό τιμ της Ακαδημίας μας,τον Γιάννη Μπαλτιμα , ενός άνθρωπου γνωστού σε όλους από την ποδοσφαιρική του καριέρα και την πορεία του ως προπονητή τερματοφυλάκων. Συμπορεύεται μαζί μας για την καλύτερη καθοδήγηση και εξέλιξη των Μικρών μας Τερματοφυλάκων!

Ταυτόχρονα θα τον βοηθήσουμε με κάθε τρόπο και είδος παροχής για να επαναλειτουργησει την Σχολή του GB School.

Θα αποτελέσει χαρά για μας ή προπονητική κατάρτιση και γνώση του νέου μέλους του προπονητικού μας τιμ,να προσφέρει και να βοηθήσει όλη την Αιγιάλεια και τους τ/φ των υπολοίπων ακαδημιών που πιθανόν θα θελήσουν να στείλουν τους μικρούς τους εκολλαπτομενους τ/φ για περαιτέρω βελτίωση.

Γιάννη σε καλωσορίζουμε στην Ακαδημία μας!»


Διαβάστε περισσότερα:
· · · ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr