background img
banner
banner

Συνάντηση αποφοίτων πενήντα Χρόνια Μετά

ΜΑΘΗΤΕΣ Μ’ ΟΝΕΙΡΑ ΤΟΤΕ, ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΠΑΠΠΟΥΔΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑΓΙΑΔΕΣ ΤΩΡΑ

Στις 26/11/2022 συναντήθηκαν οι συμμαθητές του ΣΤ2 ΠΡΑΚΤΙΚΟΥ 1972, για να γιορτάσουν τα 50 χρόνια αποφοίτησης, στο όμορφο στέκι «Ορέστης» στην παραλία του Αιγίου.
Ήταν η τρίτη συνάντησή τους από τότε και η συμμετοχή ήταν μαζική, ενθουσιώδης και γεμάτη από κέφι και αγάπη.

Οι ωραίες στιγμές της νιότης τους, οι μαθητικές περιπέτειες και οι έρωτες ήρθαν ξανά στις μνήμες τους, και όσες φορές και να επαναλαμβάνονται όταν βρίσκονται όλο και περισσότερο τις απολαμβάνουν, σαν να είναι πρώτη φορά!

Τραγούδια όπως «Το Τρελοκόριτσο», «Όταν Πηγαίναμε Μαζί Σχολείο», «Το Κορίτσι του Μάη» και άλλα πολλά, δόνησαν την ατμόσφαιρα και τις καρδιές τους.
Οι διοργανωτές Γ. Σπυρόπουλος (Γουνάς), Π. Ματθαίου και Μ. Τσουκαλάς (Μάικ-Τσουκ), εκτός των άλλων μοίρασαν κονκάρδες, που φορέθηκαν από όλους, με τα στοιχεία του τμήματος και την κουκουβάγια (το περίφημο Σήμα). Είχαν οργανώσει δε διαγωνισμό με δώρα για τον πιο νέο-παντρεμένο όπως και για τον τελευταίο Επίσης για τα περισσότερα εγγόνια και τέλος για τον ΑΝΥΠΑΝΤΡΟ συμμαθητή.

Βραβείο για τον καλύτερο εραστή – τρια λόγω αδυναμίας εξακρίβωσης, δόθηκε σε όλους ως «Η Πιο Ερωτική Τάξη του 1972».
Στο τέλος μέσα σε αγκαλιές και φιλιά ανανέωσαν το ραντεβού τους με στόχο την επανάληψη της σχολικής εξαήμερης, προσφορά του Π. Ματθαίου.
Τραγουδώντας «Να μας έχει ο Θεός γερούς πάντα ν’ ανταμώνουμε» αποχωρίστηκαν ελπίζοντας σε επόμενους «Κυκλωτικούς Χορούς»


Διαβάστε περισσότερα:
·
Κατηγορίες Άρθρου
ΠΡΟΣΩΠΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr